Все категории
Добавить товар

Браслет из натуральных камней валькирия

899 грн
Описание

Цей шикарний шестирядний браслет дбайливо зібраний з бусин лабрадору, гематиту та обсидіану. Ці камені разом,- це гримуча суміш захисту. Найміцніший оберіг✨🙏
Підійде на зап'ястя не більше 17 см.
Є думка, що камені з браслету Валькірія відносяться до чоловічих талісманів. І це цілком зрозуміло - адже війна завжди вважалася саме чоловічим заняттям. Але по відношенню до талісману це не зовсім справедливо. Що може дати прекрасна войовниця сучасним жінкам?
В першу чергу, сила духу важлива не тільки для чоловіків. Сьогодні жінки не тільки берегині сімейного вогнища, але часто і самі грають роль основних годувальниць. Нарівні з чоловіками вони освоюють багато складних професії, включаючи військову справу, науку, промисловість. Дамам Валькірія дає:
✨ Витривалість. У сучасному ритмі життя її нерідко просто не вистачає на все.
✨ Терпіння і стриманість. Жіноча емоційність іноді працює на шкоду своїй господині, заважаючи виважено і спокійно реагувати на ситуацію.
✨ Захист від заздрісників, пристріту і псування. Особливо важливий такий оберіг чутливим до чужої думки жінкам і тим, хто через роботу або захоплення постійно на виду.
✨ Успіх на професійній ниві. Валькірія допомагає приймати правильні рішення і домагатися поставлених цілей.

Оберіг підходить не тільки дорослим жінкам, а й молоденьким дівчатам. Їм він допоможе знайти підходящу справу життя і покликання, посприяє в саморозвитку і вдосконаленні.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Продавец
oksan...
oksanabarteneva
Супер-продавец
Кропивницкий
85% выполненных заказов
Была

Похожие товары