Все категории
Добавить товар

Браслет pandora срібний

1299 грн
Описание

Добрий день.
Пропонуємо вашій увазі срібний браслет «в стилі pandora».

Прикраси які ми вам пропонуємо - репліки (копія) - повністю ідентичні з оригіналом.

!!! Зверніть увагу: Оригінальні прикраси ви можете придбати ЛИШЕ у офіційних магазинах Pandora, Tous, Tiffani. Продавець який переконує вас в тому, що він продає оригінальну прикрасу, повинен вам показати чеки, бирки, відповідні сертифікати. В іншому випадку вас пробують надурити і продати репліку. Будьте уважні і остерігайтесь шахраїв.

Браслет повністю срібний (Срібло 925 проба). Збережені всі проби (Pandora ALE S 925). Можливі розміри даної моделі браслета: 16, 17, 18, 19, 20.
- В наявності великий асортимент прикрас: «в стилі pandora», «в стилі tous», «в стилі tiffani». Також, у нас можна придбати шкатулки для зберігання прикрас.

- Ми даємо гарантію на прикраси (умови вам розповість наш консультант).

- Якщо не підійшов розмір браслету, ви маєте можливість обміняти на потрібний (умови обміну вам розповість наш консультант).

Ми відправляємо по всій Україні -Новою Поштою.

Якщо ви оплатите замовлення на картку , доставка послуг Нової Пошти для вас буде в подарунок. 

Наш офіс знаходиться м. Львів, вул. Кульпарківська 59
Чим відрізняються прикраси з офіційного магазину  (оригінали), від прикрас які ми пропонуємо вам (репліки/копії):

1.   З прикрасою, яка продаються в офіційному магазині,  в комплекті ви отримуєте бирку на виробі і чек;

2.   В офіційному магазині в ціну вже входить коробка з пакетом. Ми в подарунок даємо мішечок, якщо вам потрібна коробка і пакет, ви маєте можливість придбати за доплату. (це перевага , тому що не всім потрібна коробка).

3.   Якщо зрівняти два вироби (наш і магазинний), різницю побачити майже неможливо (оскільки це ручна робота, можуть бути невеличкі відмінності, на які не кожен зверне увагу). Ми робимо багато фотографій, при потребі відеоогляд, тому ви завжди маєте можливість побачити як виглядають наші прикраси і самі переконатись, що вони ідеальні;

4.   Ціна: ціна в офіційних магазинах мінімум в два-три рази дорожча ніж у нас. Перевага в тому, що у нас ви можете придбати декілька прикрас, за ціною однієї в офіційному магазині.

Що таке репліки/копії.

Репліка – це ідентична копія оригінальної прикраси світового бренду. Це означає, що якщо порівняти вигляд і якість, різницю побачити майже неможливо. Якщо взяти дві одинакові прикраси, можна побачити невеликі відмінності.
Якщо у вас виникли запитання, напишіть нам. Ми завжди раді нашим клієнтам.

приєднуйтесь до наших соц мереж
https://www.instagram.com/pandoria_store/?hl=ru

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Продавец
pando...
Pandoria_store
Львов
50% выполненных заказов
Была

Похожие товары