Все категории
Добавить товар

Брошка-голка затискач для одягу, довжина 63 мм

80 грн с 16 Май - добавляйте в избранное

100 грн
Описание

Чарівна брошка-голка, декорована яскравими стразами та перлами, вигідно доповнить як повсякденний, так і урочистий образ кожної модниці, незалежно від віку. Прикраса виглядає дуже ефектно, оскільки дизайн продуманий до дрібниць. Такий яскравий елемент може бути декором не тільки одягу, але також служити фіксатором шалей, шарфів і беретів.


Виріб виготовлено з якісного металу, який відрізняється високою стійкістю до пошкоджень та окислення. Невеликі камінці, якими доповнена модель, гарно переливаються за денного світла. Всі декоративні елементи надійно закріплені, завдяки чому аксесуар протягом тривалого часу зберігатиме ідеальний стан. Застібка у вигляді тонкої голки, яка легко пронизує будь-який матеріал, міцно фіксує прикрасу, не пошкоджує структуру волокон і не залишає слідів після зняття.


Модель містить розсип яскравих стразів, які на світлі гарно мерехтять. Будь-яке вбрання, доповнене такою брошкою виглядає елегантно та стильно. Виріб виконаний у золотистому кольорі. У довжину аксесуар не перевищує 6 см. Такого розміру достатньо, щоб прикрасити будь-який предмет жіночого гардеробу.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары