Все категории
Добавить товар

Брошка металева перо зі стразами та перлиною, довжина 55 мм

150 грн
Описание

Металева брошка у вигляді пера додасть образу особливого шарму та лиску, при цьому підкресливши красу його власниці. Аксесуар можна поєднувати з вбраннями в різних стилях: повсякденному, офіційному, класичному або романтичному. Прикраса також стане в нагоді для красивого оформлення хусток і шарфів. Кілька швидких рухів та будь-яке полотно набуде не лише бажаної форми, але й необхідної фіксації протягом усього дня.


Виріб має витончений та оригінальний дизайн, також він доповнений дрібними стразами білого кольору та білою перлиною. Розсип декоративного каміння яскраво мерехтить на світлі, привертаючи до себе увагу. Особливо стильно така брошка виглядає на ділових костюмах, платтях, комірах піджаків і сорочок, що летять.


Виріб виконаний із міцного та якісного металу зі стійким до впливу вологи покриттям. Матеріал відрізняється довгим терміном служби та гарною стійкістю до різних пошкоджень. При контакті з ніжною шкірою товар не викликає алергічної реакції та подразнення. Весь декор надійно прикріплений до основи.


Фіксатор у формі шпильки має гострий носик. Голка не гнеться навіть під час проходження через цупку тканину. Атрибут можна використовувати як самостійно, і в комплекті з іншими прикрасами.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Продавец
galyze
Приколка
Супер-продавец
Киев
97% выполненных заказов
Была

Похожие товары