Все категории
Добавить товар

🐟✨ оригінальна брошка "риба" у вінтажному стилі натуральний камінь блакитний агат

160 грн
Описание

Величезний вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії, виробів з натурального каміння дивіться у моєму магазині https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

📌УВАГА АКЦІЯ! При покупці брендових прикрас на суму від 700 грн доставка НОВОЮ ПОШТОЮ БЕЗКОШТОВНА! Заощаджуйте на доставці!🎈🎈

🐟✨ Оригінальна брошка у формі риби зі вставкою із натурального каменю блакитний агат. Основа брошки та фурнітура сріблястого кольору. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цієї брошки, щоб побачити всю її красу.

!!! У продажу є подібні брошки із сріблястим та бронзовим покриттям з іншими натуральними каменями.🐟✨

Розмір: довжина 5,5 см, ширина 3,5 см, розмір каменю 20 мм.

Склад:
Біжутерний метал, натуральний камінь блакитний агат.

🧙‍♂️☝️ Магічні властивості блакитного агату надихають на глибоку прихильність, підвищують кредитоспроможність. Цей кристал є підтримкою всім доглядальниць, він нормалізує ситуації, зумовлені стресом, з його допомогою можна подолати труднощі комунікації. Блакитний агат треба носити, щоб урівноважено висловлювати свої емоції. Цей виробний камінь протидіє депресіям та пригніченості, викликаним минулими страхами, негативними думками, нервовими зривами. Його магічні властивості дозволяють позбутися застарілих негативних установок та сумнівів, а також знайти нові методи самовираження та особистісного зростання. Блакитний агат супроводжує розуміння та прийняття чоловіками своїх конкретних почуттів та чутливості взагалі.

Як кристал підтримки, він допомагає тим, хто боїться розмовляти з незнайомими людьми та доводити розбіжність своїх думок та ідей з думками та ідеями опонентів. Це дуже підходящий камінь для тих, хто веде активне життєве спілкування, часто виступає публічно – голів на семінарах, лекторів, вчителів – усіх, хто має висловлювати свої думки чітко та ясно, ненав'язливо та безперечно переконуючи співрозмовників у своїй правоті. Блакитний агат розслаблює та заспокоює керівників, знімає напругу у поштових працівників. Спокій, що доставляється блакитним агатом, допомагає зосередитися на потрібних на даний момент якостях, він дозволяє вчасно зупинити «словесні виливи», а також не висловити вголос свою думку та думки перш ніж усвідомлено наслідки цього вчинку.

Вважається, що блакитний агат полегшує перебіг ангіни, зменшуючи набряки гланд, може допомогти з проблемами щитовидної залози. Він зміцнює кісткову структуру, його лікувальні властивості корисні при лікуванні артритів, спадкових хвороб кісткових тканин, сприяє загоєнню переломів та тріщин. Він покращує розумову діяльність, загострюючи концентрацію сприйняття та аналітичні здібності.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Материал:
Натуральный камень

Похожие товары