Все категории
Добавить товар

🐑💍 кільце з натурального каменю білий агат р.16,5, 17, 18, 18,5, 19

160 грн
Описание

🐑💍 Кільце з натурального напівдорогоцінного каменю білий агат.

!!! У продаж є подібні кільця з іншими натуральними камінцями. 🐑💍

Розмір: 16,5, 17, 18, 18,5, 19. Ширина 10 мм.

Склад:
Натуральний камінь білий агат.

🧙‍♂️👆 Білий агат – камінь, що дарує мир і процвітання, силу та стабільність, мудрість та розсудливість, здоров'я та довголіття.

Основною магічною властивістю вважається здатність оберігати господаря від впливу злих чар, негативного енергетичного втручання та вампіризму. Ще камінь білий агат має властивості зберігати мир та гармонію у домі. А свого власника наділяє промовистістю, проникливістю, привабливістю, вмінням приймати правильні рішення. М'якість і доброта, чесність і справедливість, стійкість та цілеспрямованість, великодушність та вміння прощати, а також спокій є відмінними рисами володарів агатів.

У наші дні літотерапевти рекомендують носити прикраси з агатом при кашлі, астмі та бронхіті, хворобах горла та зубів, при подагрі. До того ж, лікувальні властивості самоцвіту допоможуть зняти судоми, захистити від шлунково-кишкових та інших інфекційних захворювань.

Камінь добре себе зарекомендував у боротьбі з безпричинними страхами, безсонням та схильністю до істериків. Можна використовувати для медитацій, так як камінь допомагає проявитися здібностям ясновидіння і ясночутті, налаштовуючи дуже тонку хвилю сприйняття.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 17
  • 16,5
  • 18
  • 18,5
  • 19
Материал:
Натуральный камень

Похожие товары