Все категории
Добавить товар

Намисто чокер лавандовий бузковий камінь гематит лава вулканічна бохо стиль золотистий...

331 грн
Описание

Авторський аксесуар на шию - яскравий та привабливий, що має не тільки гарний естетичний вигляд, але й надає власнику додаткових позитивних властивостей на енергетичному та фізичному плані. Універсальна прикраса унісекс підходить для будь якої статі. Колір на вибір, дивіться останні фото.

❗Пропозиція обмежена, запитуйте наявність кольору перед оформленням замовлення., можлива заміна деяких намистин при виконанні повторної роботи, для уточнення пишіть у чат.

Основа чокера - ювелірний багатожильний тросик стійкий до тертя, з прогумованими пласкими намистинами у формі диску лавандового (бузкового) та білого кольору а також натуральних намистин з Гематиту та Вулканічної Лави (Вулканіт) .
Застібається виріб на омар (карабін), що дозволить відрегулювати по шиї для комфортного носіння.

🌟Вулканіт або лавовий камінь - називають дитям землі, бо породжений вулканами і увібрав у себе чотири стихії, внаслідок чого має потужні енергетичні та лікувальні властивості і підходить для всіх знаків зодіаку.
Наділяє мудрістю, дарує душевний спокій, допомагає у досягненні поставлених завдань, проганяє погані думки, вивільняє приховані таланти.

🌟Аксесуар доповнено намистинами з мінералу гематит (квадратної форми), які гармонійно поєднуються у дизайні.

☀️Довжина 32-36 см.

На останньому фото зразки деяких робіт.
Потрібна інша довжина чи інший колір основних прогумованих намистин?
Пишіть у приватні повідомлення - рядок "Запитати продавця" дрібним шрифтом біля ціни виробу, або внизу сторінки для мобільного додатку.

Більше авторських робіт на сторінці мого магазину https://shafa.ua/member/polena

☀️Оплата на карту в день замовлення , реквізити пишу в приватному чаті, не покидаючи сайт. Відправка НП по тарифам, за доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки.
Прикраса надсилається у подарунковій коробці і готова на дарунок.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Натуральный камень Каучук
Принт:
В полоску С геометрическим принтом Абстракция Новогодняя тематика

Похожие товары