Все категории
Добавить товар

Лаки чокер ожерелье колье черный графитовый хрусталь подвеска гематит камень минерал...

350 грн
Описание

Авторський аксесуар на шию Лакі (polena) в неймовірних відтінках- привабливий, легкий і прикрасить ваш образ яскравими фарбами. Конюшина символ удачі, везіння, подарунків долі.
Присутні вставки з натурального мінералу - гематит. Вся фурнітура сталева.

Можлива зміна основного кольору та кольору камінця підвіски. Узгоджуйте потрібні зміни До моменту оформлення замовлення!

❤️Пропозиція обмежена, запитуйте наявність саме такого кольору перед оформленням замовлення. Для уточнення пишіть у чат.

Основа чокера - ювелірний багатожильний тросик стійкий до тертя, з кришталевими (скляними) намистинами чорного кольору з багатобарвним АВ переливом. Грані приємно виблискують під різними кутами. Доповнено прикрасу фігурною стилізованою підвіскою ( муранське скло) у формі конюшини з 4-ма пелюстками. Підвіска двостороння, можна обертати її навколо осі двома сторонами з різними кольорами. Одна сторона має графітово чорне забарвлення, інша - фантастичного складного кольору з переходом від фіолетового до жовтого., що під різними кутами змінюють відтінок.

Застібається виріб на застібку омар (карабін) із ланцюжком-подовжувачем, що дозволить відрегулювати по шиї для комфортної довжини.

❤️Довжина 39- 44 см. Основна довжина 39 см плюс ланцюжок-подовжувач. Може бути довшим, пишіть потрібну довжину перед замовленням (ціна збільшиться). Підвіска 1,5 см.

Більше авторських робіт на сторінці мого магазину polena

Склад: ювелірний тросик, сталева фурнітура, натуральний гематит (мінерал), кришталеві намистини 2 мм чорні з АВ, муранське скло підвіска (двостороннє забарвлення).

❤️Оплата на карту в день замовлення , реквізити пишу в приватному чаті, не покидаючи сайт. Відправка НП по тарифам, за доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки.
Прикраса надсилається у подарунковій коробці і готова на дарунок.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Медицинская сталь Натуральный камень Стекло
Тематика:
Растения Геометрия

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?