Все категории
Добавить товар

🌝☁️ кольє намисто чокер з підвіскою "монетка" натуральне каміння лабрадорит та жовтий...

380 грн
Описание

Величезний вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії дивіться тут https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

📌УВАГА АКЦІЯ! При покупці брендових прикрас на суму від 700 грн доставка НОВОЮ ПОШТОЮ БЕЗКОШТОВНА! Заощаджуйте на доставці!🎈🎈

🌝☁️ Кольє намисто з натурального каменю лабрадорит з жовтою іризацією (відливом) з підвіскою у формі кружка з мереживного жовтого агату. Фурнітура сріблястого кольору, є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу. 🌝☁️
------------------------------------------
❗️🔷В наявності є подібні чокери та кольє з інших натуральних каменів: флюорит, сонячний камінь, содаліт, місячний камінь, лабрадорит та інше каміння.
------------------------------------------
Розмір: довжина 41 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини, діаметр намистин 6 мм, розмір підвіски 2х1,8 см.

🧙‍♂️👆 Лабрадорит заспокійливо діє на зайве збудження, стабілізує стрибки запальності, астенію, виводить із депресії та відновлює нервову виснаженість. Застосування мінералу покращує настрій, обдаровує відчуттям радості та повноти життя. Лабрадорит дуже корисно впливає на згадку.

Якщо не говорити про те, що лабрадор розширює свідомість, дає доступ до енергій Всесвіту, захищає ауру, відганяє негативну енергію, самоцвіт може допомогти людині розкрити інтуїцію, навчить слухати та вчитися. Крім того, лабрадор при взаємодії з людиною, її другом дарує ще безліч «бонусів»:

- відганяє страхи;
- допоможе впоратися з невпевненістю та підвищить самооцінку;
- допоможе забути негативні події та пережити їх;
- Розвиває уяву;
- зароджує у своєму власнику силу та наполегливість;
- Допомагає людині розвиватися.

Мереживний або мексиканський агат – камінь із неймовірними візерунками, за що його ще називають «шаленим». Це заспокійливий мінерал, який допоможе навести лад у серці та душі. Знаходить приховані знання і допомагає набути емоційної гармонії.

Шалений мереживний агат - хороший камінь для загальних лікувальних цілей. Він надає очищувальну дію фізично, особливо на підшлункову залозу і лімфатичну систему.

Це може принести життєво важливі органи та зміцнити кровоносні судини.

Відомо, що це потужний підсилювач енергії та витривалість. Це може підвищити концентрацію та концентрацію, що також робить його хорошим каменем для людей із СДВГ.

Це може працювати найкраще при хворобах, які торкаються ендокринної та травної системи, і навіть серце.

Божевільний мереживний агат може стимулювати процес травлення, а також може бути ефективним засобом для лікування шкірних захворювань, таких як екзема та прищі.

Склад: натуральний камінь авантюрін ніч каїру, ювелірний сплав.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Натуральный камень

Похожие товары