Все категории
Добавить товар

Колье чокер ожерелье белый опаловый хрусталь бусины звезды камень гематит золотистый...

440 грн
Описание

Авторські легкі прикраси із обмеженої серії у вигляді набору: чокер - намисто, сережки пусети асиметричні з підвісками та безкоштовним кулоном.
Комплект має не тільки гарний естетичний вигляд, але й надає власнику додаткових позитивних властивостей на енергетичному та фізичному плані.

Прикраси виконано в стильних відтінках, що стане чудовим доповненням до повсякденного чи святкового вбрання а також буде безпрограшним подарунковим варіантом (надсилається у подарунковій коробочці) .
Колір можливий на вибір, пишіть у приватні повідомлення на сайті, я надішлю фото наявних.

❤️Чокер довжина 32 - 38 см. (плюс- мінус, залежно від діаметру намистин) . На фото чокер довжиною 33 см ( плюс довжина ланцюжка-подовжувача). Застібка омар (карабін) та ланцюжок подовжувач.
Основа чокера - ювелірний багатожильний тросик стійкий до тертя, з кришталевими (скляним) намистинами опалового кольору з АВ переливами.

🌟Аксесуар доповнено намистиною у формі зірки з мінералу гематит ( 8 мм ), яка гармонійно поєднується у дизайні, стає яскравим акцентом, додає захисту і служить оберегом.

🔸СЕРЕЖКИ асиметричні. Довжина сережок приблизно 7 та 3 см. Швензи пусети (гвіздочки) стальні у вигляді золотистої зірки. Можлива комплектація із симетричними сережками (довшими чи коротшими).

🔸КУЛОН (або брелок) безкоштовно при купівлі цього комплекту дивіться на останнє фото. Під час замовлення вказуйте бажаний вид подарунка.

Потрібна інша довжина чи інший колір основних намистин? Зірка також може бути в іншому кольорі і розмірі (менша- 6 мм) . Не подобраться зірка? Не проблема, її можна замінити на інші символи з гематиту у вигляді: небесних тіл - місяць, метеорит, чи сердечко або на абстрактні фігури.
Пишіть у приватні повідомлення - рядок "Запитати продавця" дрібним шрифтом біля ціни виробу, або внизу сторінки для мобільного додатку.

Більше авторських робіт на сторінці мого магазину https://shafa.ua/member/polena

Представлений товар продається як комплект із трьох лотів, так і є окремий продаж, якщо бажаєте придбати уподобану прикрасу, пишіть я підготую оголошення з обраним товаром. 💖Комплектом купувати вигідніше, кулон (чи підвіска) у подарунок!

Матеріали: ювелірний тросик, металева та стальна фурнітура, швензи пусети (гвіздочки), зірка із натурального каменю (гематит).

🌟Оплата: переказ на карту в день замовлення , реквізити пишу в приватному чаті, не покидаючи сайт, відправка НП за тарифами. Забирайте відправлення не чекаючи останнього дня безкоштовного зберігання. В поштоматах посилка зберігається 3 дні, враховуючи день прибуття.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Натуральный камень Стекло Металл
Принт:
Абстракция С геометрическим принтом Новогодняя тематика

Похожие товары