Все категории
Добавить товар

Комплект біжутерії «luce» медичне золото.

455 грн
Описание

Нова, унікальна модель комплектів. Елегантний дизайн і вишуканий стиль, що підкреслює вашу красу. Якість і доступна ціна - одна з ключових переваг! Фіаніт доповнює загальну композицію виробу, що гарантує прекрасний зовнішній вигляд. Ідеально доповнить ваш стиль! Звертаємо вашу увагу, що колір продукції може суттєво відрізнятися від фотографії товару на сайті у зв'язку з особливостями передачі кольору екранами електронних пристроїв. На ваш вибір ви можете обрати вишукану упаковку: елегантну коробочку з бантиком: оксамитовий кейс.

У вартість сережок цей вид пакування не входить.
Має покриття родію або золота, ідентичне прикрасі зі справжнього білого золота. Прикраси виготовлені з декількох недорогих, але якісних металів, з домішками хрому. У нашій країні більш відомий як Мед. Сплав, мед. золото або скорочено медзолото. В основі сплав медичного золота, яке абсолютно безпечне в користуванні навіть якщо у вас дуже чутлива шкіра! Гіпоалергенний сплав, що довго зберігає колір і блиск. Таким чином, завдяки своїм хімічним і фізичним властивостям ці прикраси не тільки абсолютно безпечні, а й мають хорошу ціну і відмінну якість!

Синтетичні камені, фіаніт і циркон:

Основна перевага полягає в тому, що неозброєним оком їх не можна відрізнити від справжніх діамантів! Мають чудовий унікальний вигляд, що привертає до себе увагу, особливо при потраплянні світла на них!
 
Що таке позолота?

Позолота - це тонкий шар золота 2 мкм (мікромікрона), нанесений на інший метал через гальванізацію. Гальванізація (гальваніка) - це електрохімічний процес нанесення тонкого шару одного металу на інший. (2мм=0,002мм). Шар золочення в 2 мкм забезпечує просте, щільне, неупереджене, виносне покриття. Твердість покриття перевищує жорсткість будь-якого литого золота більш ніж удвічі. Для ланцюгів і браслетів використовується шар 1 мкм (мкм=0,001м)

Які кольори позолоти існують?

PO - колір рожевого золота;
18K - нейтральний колір, найбільш популярний у Європі;
24K - це лимонний колір, колір арабського та африканського золота.
Родій - це колір платини, білого золота.
Дополнительные характеристики:
Комплектация: Колье и серьги
Комплектация: Кулон и серьги
Материал : Серебро

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?