Все категории
Добавить товар

Жіночий подарунковий набір 5 в 1 набір біжутерії

150 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Матеріал: Ювелірна сталь

Ніжний ланцюжок із підвіскою, оригінальні сережки та кільце, розкішний браслет і стильний годинник — це ті речі, які ніколи не вийдуть із моди! Кожна прикраса має свій неповторний стиль і чарівність. Всі елементи набору чудово поєднуються в одному образі, їх можна одягати з будь-яким одягом! Ви зможете легко доповнити денний або вечірній образ.

Набір стане гарним подарунком для кожної жінки. У комплекті зібрані п'ять елементів прикрас, які мають чудовий вигляд разом, а також зможуть прикрасити образ за відокремленістю.
До комплекту входять елегантний годинник, браслет, підвіска, сережки та кільце. Вироби гармонійно поєднуються один з одним — ви можете надіти їх усі або використовувати частину з них залежно від ситуації та приводу. Кожен аксесуар вирізняється фірмовим стилем і унікальною елегантністю.

Годинник стійкий до подряпин і ударів, ланки ланцюжка ланцюжка витримають ненавмисний ривок суєтливого руху, а надланпкий клей утримує камені у виробі роками. Вироби виготовлені з неіржавкої ювелірної сталі, покритої антикорозійним матеріалом, через що ідеальний зовнішній вигляд зберігається роками, а точний механізм годинника не дасть вам запізнитися ні на хвилину.
Годинник має металевий ремінець, а надійна застібка підлаштується під будь-який обхват руки. Кварцовий механізм не потребує щоденного заводу.

Комплектація:

годинник,
браслет,
кільце,
ланцюжок із підвіскою,
сережки
Коробочка( все гарно та надійно упакуємо)

Технічні характеристики подарункового набору:
Діаметр циферблата: 29 мм
Колір металу: срібло
Колір циферблата: срібло
Довжина ремінця: 200 мм
Довжина ланцюжка: 40 см (регулюється до 45 см),
Довжина браслета: 21 см (регулюється від 12 см),
Сережки: замок-цвяшник,
Циферблат: аналоговий (стрілковий),
Вага: 500 г.
Гарантія дійсна впродовж 2 днів після отримання товару. Всі речі запаковуються надійно та якісно. Відправимо будь-якою зручною вам поштою.
Приємних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
Материал:
Медицинская сталь
Особенности:
Набор
Продавец
marybusiness
marybusiness
Почаев
50% выполненных заказов
Был

Похожие товары