Все категории
Добавить товар

Эльфийский комплект украшений лавандовый сиреневый эльф фэнтези косплей уши накладные...

1038 грн
Описание

Запитання та замовлення пишіть в чат ( через кнопку "Задати питання" біля ціни дрібним шрифтом для комп'ютерної версії і внизу сторінки для мобільної версії сайту)! Увага! Товар ПЕРСОНАЛІЗОВАНИЙ, кафи виготовляються особисто під кожного замовника. Потребують замірів вушок (як робити заміри пишу після отримання оплати), це не складно.

Авторський набір включає в себе:
1. Ельфійська гілка лавандова, дизайн Лотос, ціна окремо 410 грн. з вкрапленнями сріблястих кришталевих намистин.
2. Кафи лавандові в дизайні Дивнолесье (з простих відтінків лавандових кристалів 330 грн. за одну каффу. При купівлі комплекту - в подарунок кулон!🎁

Кафи - накладні вушка, розроблені по власному дизайну та технології. Є чимало покупців, що оцінили естетичний вигляд, зручність та надійність прикрас (дивіться численні Відгуки на сторінці мого магазину

З ними можна активно рухатись, танцювати.

За моєю бонусною програмою, для тих покупців, хто робить одноразову покупку різних товарів на суму від 850 грн, я надаю миттєву знижку 3%💜 (ця знижка тільки для тих , хто оплачує вартість виробів в день замовлення при попередній узгодженості зі мною через чат).
❗Вартість комплекту вже з врахованою знижкою 3%!

Зв'яжіться зі мною попередньо для редагування ціни, якщо бажаєте придбати кілька товарів одноразово на суму від 850 грн. і вище - знижка не нараховується автоматично., її потрібно робити вручну. Знижка 3% зберігається для майбутніх покупок💞 (для даного замовника).

Окремо гілочка діадема і кафи різних моделей є в моєму магазині на Шафі.
https://shafa.ua/uk/member/polena

Оплата повна в день замовлення. Без оплати замовлення не виконую. Доставка НП за тарифами., за доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Сиреневый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Бусины Металл Стекло
Тематика:
Растения

Похожие товары