Все категории
Добавить товар

💜✨ кулон на шнурку "кристал" натуральний камінь аметист

180 грн
Описание

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

💜✨ Оригінальний кулон у формі природного кристалла натурального каміння аметист бузково-фіолетового кольору. Шнурок із вощеної нитки чорного кольору, довжина регулюється. Ці кулони дещо відрізняются один від одного формою та віддтінком, але всеж всі дуже схожі (див на фото). Якщо для вас принципово - задавайте питання перед оформленням замовленням щодо кольору та форми, підбиремо.

!!! У продажу є подібні кулони з цитріну. 💜✨

Розмір: Довжина кулона 2-2,5см. Довжина шнурка від 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини

Склад:
шнур із вощеної нитки, натуральний камінь аметист

🧙‍♂️👆 Здавна вважається, що аметист може врятувати людину від інфекцій, а сучасні літотерапевти кажуть, що контакт з фіолетовим каменем знімає нервову напругу та рятує від перевантажень, безсоння. Також фахівці з лікування за допомогою каменів упевнені, що вода, в якій полежали аметисти, покращує кровообіг та насичує киснем мозок. Головне, регулярно проводити енергетичне очищення каменів під проточною водою, щоб змивати з них негатив, що скупчився.

Допомагає аметист і у боротьбі із залежностями, особливо у пристрасті до спиртного. Усуває потяг до куріння та переїдання. На Русі вірили, що аметист сприяє омолодженню та покращує шкіру обличчя, прибирає висипання. Цілющі властивості каменю справляються з мігрень, безпліддя, подагру.

Магічні властивості аметиста полягають у тому, що він може виступати як амулет і талісман, а також є незримим помічником філософів, поетів, художників та всіх людей, які прагнуть розуміння істини.

Фіолетовий колір вважається містичним сам собою, це провідник між видимим і невидимим оку людини світом. Колір аметиста має гіпнотизуючий вплив і допомагає осягати таємниці світобудови через несподівані відкриття, що даються в потоці фіолетового світіння.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
  • Сиреневый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?