Все категории
Добавить товар

🌸💎 кулон "кристал" на шкіряному шнурку натуральний камінь родонит

155 грн
Описание

Величезний вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії, виробів з натурального каміння дивіться у моєму магазині https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

🌸💎 Кулон у стилі у фентезі у формі кристала на шкіряному шнурку ніжно рожевого кольору в тон каменю (за бажанням покупця можна замінити на чорний або кольоровий шнурок із вощеної нитки або еко-замші, або на ланцюжок). Камінь - натуральний родоніт у класичному рожевому кольорі із чорними смужками. Фурнітура сріблястого кольору є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є подібні кулони з іншого напівдорогоцінного каміння. 🌸💎

Розмір: 4х1,2 см, довжина шнурка 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини.

Склад:
Біжутерний сплав, екошкіра, натуральний камінь родонит.

🧙‍♂️☝️ Родоніт здатний пробудити в кожній людині дані йому при народженні таланти та дари. Рожевий шпат активно впливає розвиток всіх прихованих здібностей, особливо надприродних.

Родоніт має властивості позитивно і розслаблююче впливати на людей схильних до емоційних потрясінь. Людям з різними залежностями: душевними, фізичними та емоційними, він надає віри у себе, покращує настрій та налагоджує природні, природні процеси, відроджуючи роботу всіх чакр.

Рожевий шпат - талісман здатний не тільки зцілювати, а й захищати. Ювелірна прикраса з рубіновим шпатом допоможе своєму власнику позбутися будь-якої нанесеної йому образи, а також стане відмінним амулетом та оберегом, захищаючи та оберігаючи свого господаря від впливу злих чар, приворотів, змов на смерть та пологових прокльонів.

Літотерапія родоніту наповнить гармонією, спокоєм і балансом, принесе порозуміння та благополуччя закоханій або давно сімейній парі, відродить згаслі почуття, обдарує красою та приверне увагу протилежної статі. В цілому магія мінералу не фізична і духовно-емоційна, тому його складно назвати серйозним амулетом, однак він краще за інших принесе рівновагу і любовні почуття в життя людини, яка його носить.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?