Все категории
Добавить товар

Слов'янський оберіг "квітка папороті",оберіг квітка папороті

160 грн
Описание

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Квітка папороті ― один з найдавніших солярних орнаментальних символів у поезії янській релігійній культурі. Квітка папороті являє собою своєрідну восьми кінцеву свастику, якій наші предки надавали особливого езотеричне значення.
Слов'янський оберіг "Квітка папороті" ― вогненний символ чистоти Духу, наділений потужними цілющими силами. У народі його називають Перунів Цвіт. Слов'яни вважали, що Перунів цвіт здатний захистити свого власника від всіляких недугів, порчі та пристріту. Квітка папороті згубно впливає на всі без винятку темні сили, тому володар цього артефакту непроникний і невразливий для зла. Крім того, квітка папороті дозволяє своєму власнику виявляти заховані в землі скарби, а також виконує найзаповітніші і найщиріші бажання.
Якщо згадати про свято Іван Купала, а саме в цей слов'янське свято вночі в лісі зацвітає папороть, яка відкриє великі скарби людині, що відшукала цю квітку. Але у скарбу немає конкретного визначення, тому часто з виду упускаються нематеріальні скарби. Для безплідних людей зачаття малюка є не менш дорогоцінним скарбом, ніж багатомільйонна ділова угода для бізнесмена. Та ця унікальна квітка відкривається далеко не всім, та й знайти її дуже і дуже складно. Але захист від зла і хвороб потрібен був кожному члену роду, тому наші предки і створили цей солярний символ, який так і назвали ― квітка папороті. Разом з тим цей сакральний знак мав ще одну унікальну властивість. Наші предки вірили, що Перунів цвіт розкриває духовні сили людини і очищає його душу. Таким чином людина отримує багатства через духовний розвиток. Перун є покровителем сили, що активно створюється, а квітка символізує ступінь майстерності.
Виготовлений з міцної, полірованої сталі.

Оберіг має діагональ: 2,5 см .

В комплекті шнурок довжиною 70 див.
Код товару: 124

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
Материал:
Металл

Похожие товары