Все категории
Добавить товар

Хрест домініка торетто з ланцюжком золото | біжутерія хрестик з л

99 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

Хрест Домініка Торетто з ланцюжком ЗОЛОТО

Всім шанувальникам Вінна Дизеля, в амплуа Домініко Торетто з фільму про гонки «Форсаж» був випущений у продаж хрест головного героя. Хрест за сюжетом фільму був для Домініко Торетто своєрідним амулетом, який оберігав його від багатьох життєвих екстремальних ситуацій.

Опис:

Хрест був подарований Домініко Торетто з любов'ю та був присутнім у всіх частинах фільму на Він Дізелі. Масивний ланцюжок являє собою нержавіючу сталь, міцну корозію, що не піддається. Персонаж, якого грав Він Дізель, дуже харизматичний та брутальний, його завжди переслідує ризик та великі гроші. Відчути себе трохи наближеним до його небезпечного життя допоможе такий аксесуар, який неодмінно буде красиво виглядати в салоні автомобіля, біля лобового скла або одягнений поверх одягу. Уособлення мужності, зухвалості в одній особі, будьте сміливими, наполегливими, а атрибути та аксесуари «говоритимуть» за Вас оточуючим.

Хрест Домініка Торетто купити можна на подарунок своїй молодій людині, він, безперечно, підкреслить всі переваги і розкриє весь потенціал як прикрасу, незвичайну. Стильна, трендова річ, індивідуальний образ справжнього чоловіка, який сподобається багатьом дівчатам. Навіть якщо Ви не знайомі з цим фільмом (що малоймовірно), такий аксесуар приверне увагу, хрест виконаний дуже оригінально, рухливий, сріблястий талісман, що буде у вічному користуванні власника. Стерлінговий сплав срібла, часто присутній у ювелірних прикрасах, що надає хресту ще більшої значущості та солідності. Також як і цирконій, яким «усипаний» хрест, переважання його у багатьох золотих кільцях та сережках, надає прикрасам блиску та яскравості.


Характеристики:

100% копія оригіналу
ширина хреста: 4 см
довжина хреста: 5 см
довжина ланцюжка: 60 ​​см
матеріал каменів: цирконій
матеріал: цинковий сплав

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Материал:
Металл

Похожие товары