Все категории
Добавить товар

✋⚪️ кулон на білому шнурку "руки" натуральний камінь білий кварц

245 грн
Описание

Великий вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії, виробів з натурального каміння дивіться у моєму магазині https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=3

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

📌УВАГА АКЦІЯ! При покупці брендових прикрас на суму від 700 грн доставка НОВОЮ ПОШТОЮ БЕЗКОШТОВНА! Заощаджуйте на доставці!🎈🎈

✋⚪️ Кулон у формі рук, що тримають кулю із натурального каменю білий кварц на білому шнурку з еко-замші в тон каменю (за бажанням покупця можна замінити на чорний або кольоровий шнурок з еко-замші, вощеної нитки або на ланцюжок). Основа кулону сріблястого кольору, куля рухлива. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є подібні кулони з іншими натуральними каміннями: содаліт, рожевий кварц, сердолік, чорний агат, жовтий нефрит, зелений нефрит, аметист та інші. ✋⚪️

Розмір: 3 см, довжина шнурка 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини.

Склад:
Біжутерний метал, натуральний камінь білий кварц.

🧙‍♂️👆 Білий кварц - один з найкорисніших елементів, які можна використовувати для духовного зцілення. Він хороший для зберігання та прийому енергії, використовується для лікування багатьох недуг. Кварц білого кольору має м'яку енергію, яку можна використовувати для балансу своїх внутрішніх протиріч. Він вчить терпінню, свободі та проникливості у відносинах. Рекомендується носити такий камінь Скорпіонам і Терезам, протипоказаний він Близнюкам і Дівам.

У медицині прийнято вважати, що цей камінь сприятливо впливає на грудну клітку та органи дихання. Допомагає носіння кулонів із білого кварцу: легше впоратися із застудними захворюваннями. Для омолодження організму та в косметичних цілях використовується кварцова вода, її можна виготовити в домашніх умовах – для цього наполягайте на камені. Умивання такою водою підвищують тонус шкіри і допомагають позбутися прищів.

Ворожки використовували камінь, щоб пророкувати майбутнє людини. Навіть сучасні ворожки використовується кварц для виготовлення магічної кулі, яка відображає минулі та майбутні події. Вважається, що кварц - це камінь помилки, тому застосовувати його дозволялося лише дуже досвідченим екстрасенсам та магам.

Якщо використовувати кварц як прикрасу, можна отримати від нього користь: він зміцнює пам'ять, посилює уяву, сприяє розвитку мовних навичок. Білий кварц постає як підсилювач мозкових процесів.

Він діє активізуючи на емоційне тло, загострює материнський інстинкт і оберігає від проблем із залозами. У власника прикраси з таким каменем посилюється позитивна енергія та встановлюється позитивна поведінка. Люди стають товариськішими, у багатьох розкриваються екстрасенсорні здібності. Сприятливо впливає на лікування від такого захворювання, як виразка шлунка, у людей до нього розташованих.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары