Все категории
Добавить товар

✝️⚜️ кулон талісман амулет "кельтський хрест" на крученому шнурку кельтский крест

120 грн
Описание

Величезний вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії, виробів з натурального каміння дивіться у моєму магазині.

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

✝️⚜️ Кулон-амулет у формі кельтського хреста, дивіться опис амулету нижче. Основа кулона у кольорі чорне срібло, кручений шнурок чорного кольору. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кулона, щоб побачити всю його красу. ✝️⚜️

!!! У продаж є подібний кулон із золотистим покриттям.

Розмір: кулона 3х4 см. Довжина шнурка регулюється від 45 см + 5 см цепочка регулювання довжини

Склад:
Біжутерний сплав, шнур із вощеної нитки.

🧙‍♂️☝️ Кельтський хрест — як і більшість інших талісманів, що прийшли до нас із давнини, обплутаний легендами. Цей амулет унікальний у своєму роді, оскільки є поєднанням християнської та індоєвропейської культури.

Він є хрест, укладений у коло. Це — головний символ устрою миру та життя. Кельтський хрест на даний момент – це символ мудрості, єдності, гармонії, процвітання. Сама його форма говорить про закільцьоване життя і щільний зв'язок минулого з сьогоденням та майбутнім.

У давнину значення знаменитого символу не дуже відрізнялося від загальноприйнятого. Він був символом найвищої влади, зв'язку жерців із богами. Це стародавній солярний язичницький знак, і його використання в християнстві свідчить лише про те, що християни не гидували язичницькими символами.

Також вважалося, що цей знак здатний захистити від бід, подарує впевненість у своїх близьких. Якщо його носили воїни, то вони могли бути впевнені у своїй могутності та безстрашності. Це був символ міцних стосунків у сім'ї та добрих стосунків з іншими людьми. Крім цього, амулет кельтський хрест був знаком безмежної мудрості (що утихомирює запал, дає можливість здорово оцінити ситуацію) та стабільності.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары