Все категории
Добавить товар

Натуральний камінь тигрове око в пляшці 3 см для медитації та дек

85 грн
Описание

Виробник: Власне виробництво
Тип прикраси: Інші прикраси
Матеріал: Комбінований матеріал
Кілька примірників у наявності

Натуральне каміння у пляшках (медитація, подарунок, розвиток або прикраса)

Ручна робота. Виглядають дуже оригінально.

Тигрове око – зодіакальний камінь для тих, хто народився під зодіакальними знаками Близнюків та Козерога. Однак, незалежно від знаку зодіаку або місяця народження, він може принести користь будь-якій людині.

Декор у формі пляшечки з натуральним каменем усередині – це прикраса, що складається з мініатюрної пляшечки, заповненої напівдорогоцінним каменем.

Кожен камінь має свою неповторну текстуру, колір та характеристики. Така прикраса може мати як декоративну функцію, а й символічну. Наприклад, камінь може бути обраний відповідно до знака зодіаку, камінь-талісман або просто відображати індивідуальні переваги.

Наші пращури вірили, що камені можуть мати цілющі властивості, тому носіння пляшечки з каменем усередині може бути пов'язане з їх бажанням залучити певні енергії. Деякі вірять, що каміння може мати цілющі властивості. Пляшечки з натурального каміння можуть бути використані як прикраси для повсякденного носіння або для особливих випадків, таких як весілля, ювілеї випускні вечори і т.д. Вони можуть також служити символічним подарунком, символом дружби, кохання чи удачі.

Ідеально підходять для медитації та підзарядки енергією.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Продавец
milakot2023
CoolRichi
Супер-продавец
Одесса
80% выполненных заказов
Была

Похожие товары