Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Рунічний кулон оберіг світове дерево 2

120 грн
Описание

Кулон Оберег Дерево життя.

Цена 120 грн. - 1 шт.
Торга, на жаль, ні, тому що ціна вказана вже зі знижкою — стара ціна була 170 грн.

Скандинави кличуть це чарівне дерево Ігграсиль. Ясен, який подарував Одінові руни та мудрість, якою він прославився в сагах.

Характеристики

Двухсторонний кулон.
Матеріал — цинковий сплав.
Розміри 35 х 35 мм

* Внимание! У комплекті йде цілком пристойний плетений шнурок (не каучук), але вкрай бажано зняти додаткові ланки на ланцюжку біля замка та застібати на металеву петлю, прикріплену до шнурка, тому що ці додаткові ланки слабкі

Опис

Що ж дає нам оберег Дерево життя? Коріння його живлять наші земних надії, а під гілками організовується особливий простір — комфортне та захищене від усіх бід.

Кулон зневоднення Дерево життя дасть змогу своєму господареві визначитися з вибором правильного шляху, приведе до ладу суєтєві думки та допоможе конкретизувати бажання та цілі. Природні сили, поміщені в символі Світового Древа, є благодатними для кожного — для дитини та дорослого, для жінки та чоловіка. Бо всі ми — гілки єдиного дерева, що черпають із його соків свої життєві сили.

Придбати рунічний Оберег Дерево життя — означає залучити надійні гілки, які шатром розкриються над будинком. У життя згодом свіжим вітром порветься оновлення, пов'язане зі ростом добробуту та взаємодопочинанню серед різних поколінь близьких людей.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
alla39347
alla39347
Харьков
Была