Все категории
Добавить товар

Серьги куб с жемчужиной

7500 грн
Описание

Об'ємні сережки кубічної форми з натуральними темними перлинами. Зухвало стирчать з мочок, привертаючи увагу. Основа тоненька з медичної сталі, не викликає алергії, міцна, не гнеться. Сережки легкі за вагою. Промаслені та покриті воском, але не блищать - легкий сатиновий відблиск. Мають легкий аромат.

Приблизний розмір - 14 мм по бічній стороны

Можуть буди з темною (зеленувата, сіра) та світлою (персик, біла, лілова) натуральною перлиною, вказуйте бажану. Але не забувайте, через високу якість перлин, вони всі мають декілька переливів. Я просто врахую бажання, підбираючи більш бажаний.

Заглушки до замовлення додаються декількох видів, аби ви обрали зручні для себе (якщо замовлення основне, без додаткового зі срібною основою або закруткою на медичній сталі).

Також, додатково, можна обрати виготовлення сережок зі срібною основою або з медичної сталі на гвинтовій закрутці. Для цього треба обрати ще відповідний лот у магазині, додатково до цього. Якщо не розібралися, пишіть, допоможемо. Зверніть увагу, срібні на закрутках не робимо. На закрутках тільки медична сталь.
У разі тільки основного замовлення, без додаткового, сережки будуть з основою з медичної сталі, без закруток, але з декількома парами різних заглушок для комфортного вибору саме вашим вушкам.

Прикраса у подарунковому брендованому пакуванні зі стильним мішечком для зберігання. Все вироблено власноруч.

Пересилка відбувається тільки Новою Поштою або Justin, прикраси не повертаються, бо виготовляються на замовлення індивідуально за вашим розміром. Накладеного платежу нема. Але і хвилюватися нема потреби, бо ввімкнена послуга "Покупка без риска"

Зверніть увагу, якщо зручніше, ви можете обрати безкоштовну доставку замовлення компанією Justin. Доставка Новою Поштою безкоштовно тільки при замовлені у соцмережах
Дополнительные характеристики:
Цвет : Черный
Камни / вставки : Жемчуг
Материал : Гипоаллергенная фурнитура
Материал : Дерево
Материал : Медицинская сталь

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары