Все категории
Добавить товар

❤️925 проба!💎 срібні сережки хрестики з фіанітами! кульчики пусети сережкы крестики...

500 грн
Описание

◼️ СРІБНІ сережки-пусети / кульчики-гвоздики (цвяшки) у вигляді хрестів з фіанітами. СПРАВЖНЄ СРІБЛО 925 ПРОБИ! Срібло - це гарантія якості та надійності. 💎❤️‍🔥
◼️ УНІСЕКС! Підійдуть як для жінок/дітей так і для чоловіків (для чоловіків переважно як один кульчик) 🙌🏻🔥
◼️ Були у використанні раз! КУПЛЯЛИСЬ В ПАРУ РАЗ ДОРОЖЧЕ! Стан нових, тільки один нюанс(показала на 2 і 3 фото): відпав один камінчик на одній сережці, при носці майже не помітно. Або ж при бажанні можна здати в ремонт, навіть такі мініатюрні камінчики підбирають та встановлюють за дешево!)
◼️ Можна носити як набір чи поокремо, тобто одну сережку яка з усіма камінчиками. До прикладу на одне вухо - даний хрестик, який буде більше виділятись, а на інше - простий мініатюрний діамантик (камінчик) цвяшок який доповнить ваш образ. 🙌🏻
◼️ Мінімалістичний хрестик з фіанітами, обрамлений в дорогоцінне срібло, розкривається сяянням в будь-яку годину доби. 💣🔥
◼️ Срібні сережки-цвяшки з натурального срібла 925 проби з родієвим покриттям і вставками кубічного цирконію (фіаніт) являють собою ідеальне поєднання витонченості і стилю.
◼️ Ці сережки стануть прекрасним доповненням до повсякденного образу, а також до урочистих подій.
◼️ Чудовий варіант на подарунок коханій/коханому/сестрі/мамі/брату. 🌟😍💐
。。。。。。。。。。。。
ВІДПРАВЛЯЮ: 📫
✅ Безпечною оплатою через Шафу
✅ Накладеним платежем Новою Поштою з передоплатою (на витрати по доставці в обидві сторни, якщо не заберете товар на пошті чи не прийдете за ним)
✅ З повною передоплатою на карту. Так Ви зекономите не тільки на доставці, а й на комісії пошти за суму грошового переказу та оціночну вартість! НП бере близько ~2,9% тільки за суму грошового переказу + доставка ~70грн.
✅Також працюю 0LX доставкою, можна оформити там, пишіть, надішлю дані. Там часто акції на безкоштовні доставки!🔥
📦
У Івано-Франківську віддаю особисто в руки, МОЖЛИВА ПРИМІРКА в центрі міста, а також пересилаю по всій Україні! Доставку роблю по мінімуму.
Роблю зі знижкою, бо оформляю онлайн та пакую тільки в свої пакети та коробки, додатково за упакування доплачувати Вам НЕ потрібно! 🙌
🟨❶ Укрпоштою посилкою СТАНДАРТ/ЕКСПРЕС - тільки безпечна оплата через Шафу чи повна оплата на карту, накладеним платежем укрпоштою - не надійно і очікувати черги!
🟥❷ Новою поштою - безпечна оплата через Шафу/ накладений платіж з передоплатою/ повна оплата на карту
🟦❸ Meest - безпечна оплата через Шафу/ повна оплата на карту
🟩❹ Justin - тільки повна оплата на карту!

Состояние: Очень хорошее
Цвет:
  • Серебристый
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Посеребрение Серебро
Принт:
С геометрическим принтом В горох В клетку Новогодняя тематика В полоску С цветочным принтом Без принта Абстракция

Похожие товары