Все категории
Добавить товар

💃💎 довгі сережки з підвісками натуральний камінь кахолонг

210 грн
Описание

💃💎 Ексклюзивні довгі сережки з підвісками із натурального каменю – кахолонг. Застібка – пусети.
Дивіться відео-огляд цих сережок, щоб побачити всю їхню красу. 💃💎

Розмір: довжина 5 см, розмір підвісок 8 та 12 мм. вага одного сережки 5,25 грам

Склад: натуральний камінь кахолонг, біжутерний сплав.

🧙‍♂️☝️ Природний кахолонг сприяє якнайшвидшому одужанню та подальшому зміцненню здоров'я. Мінерал сприяє виведенню отруйних шлаків з організму, при цьому відчутно зменшує болючі, спазматичні напади при проблемному шлунково-кишковому відділі.

Самоцвіт за старих годин тісно пов'язували з материнством і думали, що кахолонг дуже корисний вагітним також при різних жіночих недугах. Існує повір'я, що говорити, що коли носиш виріб з кахолонгу при вагітності, пологи пройдуть без утруднень.

Проте є й інша, значуща властивість каменю, дія, яка нормалізує процеси центральної та витривалості периферійної нервної системи. Азіатські цілителі були впевнені, що довго дивиться на кахолонг, знижує очний і внутрішньочерепний тиск.

Багато народності відносять йому можливості оберегу, завдяки тому феномену, що кахолонг поглинає негативну енергію, емоції і ніколи не виявляє підступності. Не просто знайти самоцвіт, який також сприяв би гармонізації, злагоді та зміцненню шлюбних взаємин, приносячи в будинок спокій та миролюбність. Камінь посилює взаємне тяжіння подружжя. У Монголії мінерал зіставляли з лотосом, невід'ємним символом буддійської рівноваги, непорочності та душевної чистоти. Єгиптяни посвячували цей камінь стародавньому, божественному бику Апісу, що уособлює достаток, достаток, здоров'я та родючість. Індуси щиро вірили, що кахолонг, це скам'янілий, чудодійний молоко священної корови.

Застосування самоцвіту допомагає запобігти настанню депресії та меланхолійних нападів. Відводити тремор, спалахи раптового гніву та стан тривоги. Камінь налаштовує свого власника на справедливе, порядне, дбайливе та дбайливе розташування практично до всіх людей. Допомагає в усвідомленні того, що відбувається, осмисленні та прийнятті правильних рішень. Дуже рекомендований лікарям, вчителям, представникам політики, юристам та громадським діячам.

Мінеральний кахолонг славиться залученням грошей, сприяє підвищенню добробуту та накопичення. Ґрунтовно і надовго притягує удачу, процвітання та багато блага. Спрямовує та допомагає досягти гармонійної згоди в кайданах сімейного життя. Це відданий самоцвіт, що не виявляє впливу ні на кого іншого, крім свого господаря.

Найбільше кахолонг показує свої чудодійні ознаки осенью та зимою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • Onesize
Тематика:
Тип застежки:

Похожие товары