Все категории
Добавить товар

Ремінь тактичний кобра tactical belt ty-6841 похідний

399 грн
Описание

Виробник: Кобра

Кілька примірників у наявності

Ремінь тактичний Кобра Tactical Belt TY-6841 похідний

Колір: олива, койот, чорний, мультикам.

Матеріал: метал, нейлон.

Розмір: 120 * 5см.

Механізм КОБРА

Призначення: для бойових дій, тактичних завдань.

Цей пояс призначений для носіння дрібних, але важливих предметів у межах прямої досяжності. Як правило, до цього списку входять ліхтарик, рація/мобільний телефон, підсумки для боєприпасів, ножі, які можна рівномірно розмістити на поясі, тим самим уникнувши дисбалансу. Подібна функціональність робить його затребуваним серед туристів, рибалок, мисливців та спортсменів, які захоплюються військовими іграми (пейнтбол, страйкбол).

При виготовленні пояса використовують високоякісний нейлон, що характеризується надзвичайно високою межею міцності на розрив. Це забезпечує його цілісність при інтенсивній експлуатації з великим навантаженням.

Для застіблення пояса та регулювання його довжини використовується виготовлена з металу промислового класу пряжка типу «Кобра». Її конструкція дозволяє застебнути пояс одним рухом, намертво фіксує його в застебнутому положенні і в той же час, щоб зняти його, достатньо натиснути дві кнопки. Це надзвичайно зручно в польових умовах, де кожен рух має бути точним та чітко розрахованим.

Переваги:

Висока якість виготовлення та матеріалів гарантують поясу тривалий термін служби. Завдяки можливості змінювати довжину пояса він підходить користувачам різної комплекції.

Конструкція пряжки дозволяє швидко застібнути/ розстібнути пояс. Тактичний пояс Tactical Belt TY-6841 допоможе вам раціонально розмістити значну частину екіпірування, що позитивно позначиться на вашій діяльності, чи то рибалка, чи то перестрілка на пейнтбольному полігоні.

Всього: 399 грн.

Встигніть замовити!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
  • Хаки
Размер:
  • Другой