Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Ремінь тактичний слава україні.

319 грн
Описание

Виробник: Українське

Кілька примірників у наявності

"• Універсальність. Це виріб не тільки допоможе зафіксувати штани і встановити необхідну повноту на рівні пояса, але і стане в нагоді в екстремальних ситуаціях. Його можна використовувати як трос, як розвантажувальний пояс для навішування різного спорядження. Стиль мілітарі дуже популярний сьогодні, тому армійський ремінь цілком можна поєднувати з повсякденним одягом.

• Пряжка (бляха) з національною символікою. Виготовлена за зразком пряжки ременя 5.11 Tactical. Декорована зображенням тризуба і написом збоку «Слава Україні», що підкреслить патріотичні почуття власника ременя.

• Зручність в носінні. Завдяки використанню синтетичного матеріалу і сучасного високотехнологічного сплаву ремінь має невелику вагу, він майже невідчутний при носінні. Стропа має достатню ширину для того, щоб уникнути перекручування. Пряжка середнього розміру, позбавлена гострих кутів, а значить, не буде колоти тіло бійця або псувати одяг. Для зручності протягування ременя через бляху кінчик його обшили шкіряного накладкою. Довжина виробу регулюється з допомогою пряжки, тому, навіть якщо Ви зміните стиль одягу або зовнішні параметри, Вам не доведеться витрачатися на новий аксесуар.

• Надійність матеріалів, довговічність, практичність. Ремінь витримає будь-які навантаження, його можна використовувати довгі роки, він не розтягнеться, не втратить своїх початкових обрисів. Стропа не линяє, не залишає плям на одязі та шкірі людини, її можна намочити, прати, чистити за допомогою вологої чи сухої тканини. Анодований метал, який використовується в представленій моделі, не піддається іржавінню при взаємодії з вологим середовищем або відкритим повітрям, він неламкий, не схильний появі подряпин і відколів."

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Другой

Похожие товары