Все категории
Добавить товар

Рукавички для сенсорних екранів touch glove. нові! супер ціна!

50 грн
Описание

З настанням холодів стає актуальним питання про придбання рукавичок. Для власників сенсорних ґаджетів це особливо актуально, адже використання сенсора на мобільному пристрої та планшеті неабияк зменшує час на роботу з ним. Важливо, щоб рукавички були не тільки теплими та красивими, але й зручними для керування планшетами та телефонами навіть на морозі.
Рішенням можуть стати спеціальні рукавички Glove Touch для сенсорних екранів, які неабияк полегшать керування пристроями із сенсором навіть у холодну пору. Завдяки використанню спеціального струмопровідного волокна на кінчиках пальців вони здатні взаємодіяти з екранами ємнісного типу. Незамінна річ у морозну погоду, коли зовсім немає бажання знімати рукавички, щоб набрати номер або подивитися необхідну Вам інформацію на планшеті.
Рукавички будуть зручні для обох статей, а чорний колір легко гармоніює з будь-яким одягом. Універсальний розмір також може бути використаний на будь-якій руці, а використання спандексу не дасть їм розтягнутися, і дасть змогу щільно облягти кожен палець.

Характеристики:
Призначення: Для сенсорних екранів
Тип виробу: Рукавички
Сезон: Зима
Стать: унісекс
Розмір: Універсальний
Колір: чорний

Тип товару представлений на реальних фото.

Продаж у Києві (є самовивез) + відправлення Новою поштою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?