Все категории
Добавить товар

Батистові набори! ручна робота ! вінтаж ! носові хустини платки

300 грн
Описание

Ціна за набір від 130 грн до 500 грн !
Майже усі нові!
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
Вітаю Вас у своєму магазині ! Пропоную великий вибір носових хустинок ! Пишіть , які подобаються , усі не вмістилися з першого фото можливо .
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
Заходьте до мене на сторінку , у розділ Аксесуари-Шарфи і хустки , там є ще багато носових хустинок і не тільки ! Вибирайте!!
💜💜💜💜💜🌸🌸🌸💜💜💜💜💜
Тканина якісний батіст!! Такої якості хустки велика рідкість!
Є ще багато наборів із різною кількістю шт. і чоловічих і жіночих, дитячий один набір лишився.
Вишивка, ручна робота , батист !!!
Прекрасний подарунок на День народження, свято Св. Миколая,Новий рік, 8 Березня, День Св. Валентина та ін. Це чудовий знак уваги, любові та подяки. Така хустка вкаже на гарний смак та переваги господаря. Його не соромно буде продемонструвати чи запропонувати комусь за потреби.
Він сподобається кожному, адже ці хустки шиються з якісної 100% бавовни, аксесуар приємний на дотик і міцний у використанні. Хустки кромка витончено оброблена вручну, річ чудово зберігає форму. Різноманітний декор і палітра кольорів продукції - відмінна можливість догодити найвибагливішим людям. Такий подарунок сприйметься з вдячністю, адже комфорт починається із дрібниць.
Носова хустка - це данина традиціям і манерам і, одночасно, яскравий аксесуар. Тому він має бути вишуканим та відповідати статусу власника, це той випадок, коли одна деталь характеризує весь об'єкт. Якісна брендова хустка - аксесуар, який необхідний чоловікові, жінці, дитині

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Продавец
masha...
Endless happine
86% выполненных заказов
Была

Похожие товары