Все категории
Добавить товар

Pashmina ошатний шарф

650 грн
Описание

Теплий і ошатний шарф з  пашміни(кашеміра) і шовку.
Пашміна (від перс. пух) - тонка, м'яка, тепла тканина, одержана з пуху (підшерстка) кашмірських гірських кіз.  Це елітний, 100% кашемір найвищої якості.
Для порівняння - із загальної світової кількості виробленого кашеміру тільки 7% припадає на пашміну.
Волосок використовується товщиною всього 16 мікрон, тобто в два з половиною рази тонше за людське волосся.  Пашмінова шаль легко протягується  через звичайне обручку, настільки вона тонка.
Прядуть шерсть і ткуть полотно лише вручну.  Механізувати процес не вдається через особливу тонкість і м'якість вовни, вона вимагає делікатності та обережності людських рук.
Вироби зі 100% пашміни дуже дорогі, тому допускається додавання шовкових ниток (не більше сорока відсотків).
Пашміна – це статусна річ, ексклюзивна, предмет розкоші свого роду.  І якщо вам пощастило мати в гардеробі саме її – відчуття гарантовані також ексклюзивні.
Шарф з яскравим візерунком і мерехтливим сяйвом.
Розмір 176×70см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь!  Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в "вибране ",хтоcь його вже купує.І ви можете упустити свій шанс придбати вподобану річ. Дешевше купувати відразу декілька речей-таким чином ви економите на доставці.При купівлі п'яти і більше речей і оплаті на карту продавцю одразу -- доставка безкоштовна. Вдалих і приємних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize
Материал:
Продавец
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавец
Ровно
91% выполненных заказов
Была