Все категории
Добавить товар

Шарф-труба buff original, indigo

250 грн
Описание

НОВИЙ
Шарф-труба (Баффі) - це не тільки стильний аксесуар кожного туриста, він - справжня палочка-виручалочка. Його можна одягати на шию, голову, на зап'ясті. За допомогою Баффа можна зігрітися, відвести вологу від голови і обличчя, захиститися від вітру, сонця і спеки, укритись від пилу або снігу. Це незамінна річ як в похідних умовах, так і під час тренувань в місті.

Універсальний розмір Баффа досягається завдяки використанню еластичних тканин і підходить для більшості дорослих і підлітків. Його довжина в середньому становить близько 50-60 см і ширина близько 25 см. На етикетках вказується розмір Adult.

Унікальні властивості цього Баффа дозволяють використовувати його для різних цілей в залежності від погодних умов. Під час альпінізму, трекінгу, скелелазіння або зимового спорту Баффі може бути використаний в якості підшоломника або як зігріваючий шар на шиї. Так само завдяки технології підійде для бігу в холодну пору і для їзди на мотоциклі. І в першому і в другому випадку матеріали Баффа відводять вологу від поверхні шкіри і створюють комфортний мікроклімат.

100% Polyester Microfibre

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Материал:
Полиэстер
Продавец
nellya25
nellya25
Супер-продавец
Киев
99% выполненных заказов
Была