Все категории
Добавить товар

Ексклюзивна річ!!! шарф alpaca diana. шерсть альпака. made in peru.

399 грн
Описание

Ексклюзивна річ!!!
Шарф ALPACA DIANA Made in PERU.
Стан відмінний, поздовжні складки по шарфу.
Матеріал: шерсть альпака.

Переваги матеріалу
Шерсть тварини має безліч природних відтінків, тому її ніколи не фарбують. Ця особливість дозволяє носити одяг з цього матеріалу навіть людям, що страждають алергією. Колірна палітра цього матеріалу дуже широка - від білосніжного до чорного.
Пряжа не звалюється, тому на речах з неї не утворюються котішки. Слід врахувати ту особливість шерсті, що вона не переносить нафталіну, тому у боротьбі проти мілі рекомендується використати натуральні речовини - лаванду, тютюн, кедр.
Якщо порівнювати пряжу альпака з волокнами, отриманими з вівці, то вона набагато міцніша і тепліша. Більше того, вона наділена такими позитивними властивостями, як легкість і довговічність. По своїй будові вона гладка, блискуча, дотик до неї викликає приємне відчуття комфорту. Вироби не витягуються і не мнуться, максимально стійкі до різних забруднень.
Як ні дивно, але шерсть альпака зігріває від холоду, але при цьому в таких виробах не жарко і влітку. Речі, виготовлені з цієї пряжі, приємно носити за будь-яких погодних умов.
Мабуть, єдиним недоліком матеріалу є його висока вартість. Сьогодні альпака активно використовується для в'язання гачком і спицями, прядіння, виробництва тканин.
Розміри: великий
Довжина 200см
Ширина 23см

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Материал:
Шерсть

Похожие товары