Все категории
Добавить товар

Палантин шарф из непала

400 грн
Описание

Добро пожаловать на страницу, большой выбор товаров по приятным ценам, подписывайтесь чтобы не пропустить новинки😍
100% оплата на карту
📦 Доставка Новой почтой и Укрпочтой, оплата за доставку при получении.❤️ ❤️ ❤️

Шикарный , большой шарф палантин пашмина из настоящей 100% пашмины (кашемир) ручной работы, оригинал, Непал. Носить такую изумительную вещь-настоящая роскошь!

Розміри приблизно. 210см х 70см Відмінна якість !!!!

Дуже м'який !!!

Оригінальна пашміна ручної роботи з Непалу.

Чудові конструкції та дивовижне відчуття дотику та тепла ...Вона неймовірна, а цей чудовий сочний апельсиновий колір просто вау)))

Пашміна - це прекрасний вид кашемірової вовни. Текстиль, виготовлений з нього, був вперше витканий в Кашмірі. Назва походить від перської: پشمینه / pašmina, що означає "виготовлений з вовни" і буквально перекладається як "м'яке золото" в Кашмірі. Вовна походить від чотирьох різних порід кашемірової кози ; а саме козел Чантхангі або Кашмір Пашміна з плато Чантханг в регіоні Кашмір, Мальра з району Каргіл в регіоні Кашмір, Чегу з Хімачал-Прадеш на півночі Індії та коза Ч'янгара або непальська пашміна з Непалу. Шаль з пашміни прядеться вручну, ткаться в Кашмірі та Непалі та виготовляється з тонкого волокна кашеміру

Волокно також відоме як пашма або пашміна за те, що воно використовується в ручних шалях Гімалаїв. Вовняні шалі, зроблені в Кашмірі, згадуються в афганських текстах між 3 століттям до нашої ери та 11 століттям нашої ери

Тест на якісну пашміну - це тепло і відчуття. Пашміна та кашемір походять від гірського козла "capra hircus". Однією різницею між пашміною та загальним кашеміром є діаметр волокна. Волокна пашміни тонші та тонші (12-15 мкм), ніж загальні кашемірові волокна (15-19 мкм), а отже, ідеально підходять для виготовлення легкого одягу, подібного до тонких шарфів. Однак сьогодні слово "пашміна" вживається занадто ліберально, і багато хусток, виготовлених з натурального або синтетичного волокна, продаються як пашміна, створюючи плутанину на ринку.

Оскільки діаметр волокна дуже низький, Пашміну доводиться обробляти вручну та вплітати у такі вироби, як хустки, шарфи, обгортання, кидки, палантини тощо. Однак якість готової шальки не залежить лише від діаметра волокна шерсть, а також на майстерність майстрів. Продукція пашміни виробляється лише в Кашмірі, а нещодавно і в Непалі, де галузь зафіксувала сплеск виробництва.
Есть несколько микрозатяжек,но в носке их совсем не видно
200×70
торг
Пересылка укрпочтой или новой

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize
Продавец
milan...
milanamoskalenko
Глухов
80% выполненных заказов
Была

Похожие товары