Все категории
Добавить товар

Сумка - бананка на 8 кишень, чоловіча жіноча поясна сумка, чорна з тканини

549 грн
Описание

Вмісткість та багато кишень: Ця бананка розроблена з максимальною увагою до вашого комфорту та організації. Загалом, вона має 8 кишень, що дозволяє вам легко організувати всі ваші речі. Сумка виготовлена з міцної тканини яка не промокає.

3 основні кишені на замках: Зручно розташовані передні кишені ідеально підходять для зберігання важливих речей, які ви хочете мати під рукою.

2 бокові кишені з сітки: Ці кишені призначені для невеликих предметів або пляшки з водою, завжди легкодоступні і готові до використання.

3 додаткові внутрішні кишені: В основному відділенні сумки є 3 додаткові кишені, які допоможуть вам організувати вміст вашої бананки і легко знайти необхідні речі.

Зручний чохол для навушників у подарунок: Покупка цієї сумки дарує вам також практичний чохол для навушників, який допоможе вам захистити їх від пошкоджень та зберегти в чудовому стані.

Також у сумці передбачений світо-відбиваючий елемент для вашої безпеки у нічний час.

Розміри сумки:

Ширина: 40 см
Висота: 22 см
Товщина: 10 см
Карабін для ключів: В середині сумки ви знайдете спеціальний карабін, на який можна прикріпити ваши ключі. Ви більше ніколи не втратите їх!

🌺Відправка з оптового складу
🌺Відправка Укр поштою та новою поштою
🌺 Безпечна оплата
🌺 Накладний платіж по передплаті 150 грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Ткань Текстиль
Застежка:
Змейка
Форма:
Трапеция
Принт:
Без принта

Похожие товары