Все категории
Добавить товар

Дорожня тканинна валіза на 4 колесах suitcase 016. ручна поклажа

1300 грн
Описание

Виробник: SUITCASE
Кілька примірників у наявності

Дорожня тканинна валіза Suitcase 016 на 4 колесах Тканинні валізи серії Suitcase 1706 виготовлені з особливо міцної вологостійкої тканини поліестер CODURA 1200D. Ця тканина витримає будь-які примхи погоди. Скелет валізи — металевий монолітний каркас. Завдяки суцільному каркасу валіза чудово тримає форму та не деформується навіть за високих навантажень. Колеса виготовлені з поліуретану. Це прогумована пластмаса, яка, рухаючись поверхнею, вирізняється тихим і м'яким ходом, але водночас досить міцна, щоб не зношуватися навіть на найнесконалішій поверхні.

Від зовнішнього впливу валіза з усіх боків захищена спеціальними пластмасовими вставками. Є можливість носити валізу у руці як у вертикальному, так і в горизонтальному положеннях. Для чого на бічній стороні валізи передбачена досить масивна надійно закріплена ручка.

Природно у валізі є телескопічна ручка, що дає змогу переміщати валізу волоком. Для зручності транспортування ручка висуває у два положення.

Для дрібних і речей першої потреби у валізі з зовнішнього лицьового боку передбачені дві досить просторих кишені. Всі відділення валізи закриваються на міцні та надійні блискавки, а основний найбільший відділ може бути захищений фіксацією язичків блискавки в спеціальний кодовий замок.

Зсередини великий відділ валізи обтягнутий спеціальним естетично приємним декоративним матеріалом. Виробник також передбачив варіант, коли валіза вже укомплектована і буквально один предмет не виходить вмістити. Для цього завдяки спеціальній конструкції змійок у валізі передбачена система розширення корисного об'єму до 5 сантиметрів.

Розмір: 56*36*22 см

Вага: 2.9 кг

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары