Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Шкіряна сумка-трансформер 3 в 1

1450 грн
Описание

Тип сумки: Інший тип сумки
Кілька примірників у наявності

Чорна базова сумка 3-в-1 ручної роботи, виготовлена з натуральної шкіри, займе гідне місце в гардеробі сучасної жінки. Модель виготовлена в техніці печворк зі зшитих між собою шматочків шкіри однакового розміру. Завдяки майстерно підібраним шкіряним фрагментам сумка набула неповторної витонченості та фактури.

У розкладеному вигляді модель має плоску форму, і розмір її в такому стані становить 42х38 см — це перший варіант носіння сумки. Ви можете легко трансформувати виріб, загинаючи верхні та нижні кути та фіксуючи їх за допомогою кнопок. Усього за кілька секунд великий плоский шопер перетворюється на об'ємну та не менш містку сумочку. Модель доповнена двома зручними ручками та елегантною золотистою блискавкою італійського виробництва.

Підкладка пошита з натуральної щільної бавовни, є дві внутрішні кишені, оброблені шкірою — одинарний на блискавці та подвійний відкритий. На додаток додається щільне денце, призначене для зміцнення дна в складеному вигляді. До комплекту входить пильовик для акуратного зберігання сумки.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Чёрный