Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Описание

Тип сумки: Офісні

Торг

В продажу, сумка чоловіча, ділова Montblanc. Оригінал, виробництво Італія. Повний комплект (документи з продажу, пильник, сертифікати оригінальності, паспорт, плечевий ремінь!!!).
Сумка лише раз бралась у тижневу подорож до Майамі. Стан ідеальний. Шкіра натуральна, тиснення смужки, гатунок - сафьноо . Найкращий подарунок для чоловіка. Фото справжні, оригінальні. Так як раніше стикався з недозволеним використанням фото товарів, то світлини даю спеціально поруч з флаконами парфумерії, що не продається в країні.
Є також в наявності дорожні та ділові сумки б.в. брендів Giorgio Armani, Giosa, Stefano Ricci, Emergildo Zegna, Givenshi, Henk, Hugo boss, Alfredo Beretta та інших, але виключно перших, преміальних ліній. Також є шкіряні валізи та ексклюзивні дорожні та ділові сумки італійського бренду Piquadro та Neri Karra. Які ціную за беззаперечну якість та надійність.
Мотлоху з канвасів, дермантину, ПВХ та інших штучних шкір та тканин, в мене нема. Бренди на кшталт Луї Віттони,. Баленсіаги, та інші хайипові марки, відсутні!!!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
Продавец
arvin1973527
arvin1973527
Была

Похожие товары