Все категории
Добавить товар

Бананка зі шкіри чоловіча/війська сумка через плече зі шкіри

4000 грн
Описание

Тип сумки: Через плече

"Sling One" чоловіча бананка ручної роботи.

"Sling One" еталон щоденної чоловічої сумки для найнеобхідніших речей: гаманець, документи, ключі, смартфон, павербанк, пляшка води та все це в одному місці.

"Sling One" звільняє руки, роблячи їх максимально вільними. У будь-який момент із сумки можна дістати необхідну тобі річ.

Як часто ти береш із собою гаманець, ключі та телефон? Ця "троиця" вже завдає незручності. Плюс смартфон швидко розряджається, павербанк нікуди покласти, а розпихувати все по кишенях незручно. "Sling One" — у цьому разі чудовий варіант.

Звичайно, бананка — це не рюкзак, й об'ємні предмети в неї не покладеш, але для важливих дрібниць вона ідеальна. Загального відділу вистачає з головою. Усередині сумки підкладкова тканина марки "Cordura". Тканина Cordura стійка до стирання, вологи та міцності на розрив. Застосовується в пошитті військового спорядження. І в дощ, і в сніг, вміст твоєї "Sling One" під надійним захистом.

До внутрішньої підкладки пришита кишеня для смартфона або ключів. Такий метод зберігання смартфона убезпечить екран від подряпин, а ключі — від тривалого пошуку всередині сумки. Розмір внутрішньої кишені: 17 на 10 см.

Третя, відкидна кишеня розташована ззаду, закривається на блискавку. У ньому також зручно зберігати пріоритетні для тебе речі. Щоб у потрібний момент швидко відреагувати на дзвінок, дістати документ або ключі.

Широкий ремінь сумки м'яко лягає на торс. Довжина ременя регулюється швидкорознімною пряжкою "Cobra". Механізм пряжки "Cobra" витримує до 600 кілограмів на розрив і був розроблений для тактичного військового спорядження, альпінізму та парапланеризму. Ремінь сумки фіксується самозатискним механізмом "Cobra" і тренчиком із декоративним візерунком.

"Sling One" пошита зі щільної телячої шкіри з натуральною лицьовою поверхнею. Шкіра м'яка, пружна, добре тримає форму. У неї насичений коньячний відтінок. Цю шкіру фарбують розчином овочевого екстракту, деревної кори, води, барвника та хімічної речовини, яка проникає в шкіру, надає їй глибокого відтінку.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: колір виробу може відрізнятися від того, що бачите на фото, він може бути світлішим або темнішим. Під час замовлення уточнюйте який відтінок вам подобається.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
* Ширина — 35 см; Висота — 15 см.
* Матеріал: натуральна шкіра завтовшки 1,6 мм.
* Матеріал підкладки: водовідштовхувальна тканина "Cordura".
* Металева блискавка та фурнітура кольору "Антик".
* Колір у наявності: коньячний.

БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА ПО УКРАИНЕ:
* Вартість доставляння "Новий Пощой" від 50 грн — вже закладена в ціну виробу.
* Сплатіть на банківську карту або в разі отримання (з попередньою платою 500 грн).

САМОВИВООЗ:
У Харкові зустрічаюсь і знаходячи вироби на живу. Пишіть, домовимося про зустріч, Yource упродовж хвилини.

Якщо залишилися питання, пишіть мені, із задоволеннямворотіться.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый

Похожие товары