Все категории
Добавить товар

Валіза середня на 4 колесах 60 см різні кольори

1500 грн
Описание

Висота х Ширина х Глибина 60 x 41 x 27 см
Середня дорожня валіза на чотирьох колесах Wings (Вінгс) зроблена з надійного та міцного синтетичного тканинного матеріалу — поліестер марки 600D. Цей матеріал легкий, зносостійкий, еластичний, не промокає.
Металевий каркас надає жорсткої форми валізі — ви можете не боятися її максимально навантажити.
Корпус середньої валізи обладнаний чотирма незалежними міцними поліуретановими колесами з можливістю повороту навколо своєї осі на 360 градусів. Це дає власнику змогу котити валізу практично без особливих зусиль і не відчувати важкості на руки. Легкому пересуванню сприяє і зручна телескопічна ручка (тролі-система) з можливістю фіксації у двох положеннях.
Дорожня валіза для подорожей має дві надійні ручки (зверху та збоку) для перенесення її у вертикальному або горизонтальному положеннях. Його можна поставити як у вертикальному, так і горизонтальному положенні — для цього є пластикові ніжки внизу та збоку валізи.
Велика кількість кишень і внутрішніх відділень дає змогу комфортно розмістити різні групи речей окремо одна від одної — це і дві великі зовнішні кишені з окремими блискавками на передній стороні валізи та внутрішня кишеня з міцної сітки. І, звичайно ж, основне містке відділення, яке має спеціальні ремінці для фіксації багажу. А якщо раптом щось не помістилося, ви завжди можете скористатися розширенням до 5 см і збільшити об'єм вашої валізи.
Для захисту вашого багажу, валізи Wings (Вінгс) обладнані вбудованим кодовим замком. Блискавки, що закривають основне відділення, мають спеціальні «собачки», які заходять у кодовий замок.
Докладніше й інші валізи на сайті ************************************************************

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары