Все категории
Добавить товар

Рюкзак sambag rolltop mini синій

1299 грн

распродажа до 10 Май

896 грн
Описание

Рюкзак колекції Roll створений для потреб міста: прогулянок, роботи, навчання, спортзалу, урбан подорожей, весняного та літнього відпочинку. Місткий та функціональний помічник поміщає усі необхідні речі на кожен день.
Характеристики:
Матеріал верха: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив.
Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.
Фурнітура. Блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки металеві з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Встановлені один магніт, завдяки чому рюкзак зверху завжди тримає форму як на фото. Ремінна стрічка з фастексами регулюється зі збільшеням висоти рюкзака. Основне відділення на блискавці.
Шлейки. Плечевые ремни из текстильной ленты, надежно пришитые на планку по спинке. Присоединены к бокам кожаными треугольниками. Длина регулируется с помощью регулятора.
Функціоналість. Внутри рюказака одно отделение. С другой стороны середины карман на молнии и одна открытая карман.
Розмір: 32*26*13 в згорнутому вигляді (див. головне фото).
Артикул: 24010036

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Продавец
marin...
Sambag
Супер-продавец
Ровно
97% выполненных заказов
Была

Похожие товары