Все категории
Добавить товар

Рюкзак dakine campus 33 l pine trees

3499 грн
Описание

Dakine Campus 33L Pine Trees – це рюкзак з просторим основним відділенням, який підходить для папок формату А4, інтегрованим м'яким відсіком для ноутбука та термо-кишенею – все це та багато іншого в твоєму розпорядженні для щоденного використання у школі та універі, для спорту та відпочинку .

Крім цього, рюкзак Dakine має багатофункціональну кишеню, де можна буде переносити безліч корисних дрібниць, починаючи з ручок і закінчуючи смартфоном. Передня секція розроблена спеціально для збереження температури об'єктів, що переносяться в ній – кілька бутербродів для легкого перекусу, пляшка з холодною водою або іншим напоєм та ін. Продумана форма рюкзака та ергономічні ремені, регульована нагрудна лямка та м'яка петелька для перенесення в руці – все до останньої дрібниці покликане зробити користування Dakine Campus 33L Pine Trees дуже зручним.

Якщо ти звичайний школяр або старанний студент (а може, не зовсім старанний), або спортсмен, який подає надії, або старанний працівник, який ігнорує строгий дрес-код - щоб виділитися серед оточуючих і отримати максимально зручний і практичний атрибут для щоденного використання - наш тобі порада - зараз найкращий момент купити рюкзак Dakine Campus 33L Pine Trees!

Забарвлення: PINETREES
Об'єм: 33 л
Параметри, см: 51 x 33 x 23
Вага: 0,8 кг
Матеріал: поліестер 600D, нейлон Dobby 420D

Состояние: Новое
Цвет:
  • Хаки
Размер:
  • Onesize
Материал:
Нейлон Полиэстер
Продавец
vadashop
vadashop
Супер-продавец
Чернигов
81% выполненных заказов
Была

Похожие товары