Все категории
Добавить товар

Жіночий рюкзак talari sst чорний

799 грн
Описание

Жіночий Рюкзак Talari SST чорний

Класичний рюкзачок колекції Talari відмінно підходить як для спортивного стилю, casual, так і для ділових аутфітів і вечірніх образів.
Лаконічний дизайн, якісні матеріали та практичність - головні його переваги.
Характеристики:
Матеріал верха: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні.

Фурнітура. Блискавки типу YKK . Бігунки металеві з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Основне відділення на блискавці.

Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Шлейки регулюються за допомогою металевих регуляторів.

Функціоналість. Зовні рюкзака спереду одна кишеня на блискавці. Всередині рюкзака окреме відділення. З іншого боку середини кишеня на блискавці та одина відкрита кишеня. Зміцнене тверде дно.

Розмір: 25*20*10

Є збільшені розміри,по іншій ціні.)

Колір: чорний,бордо,пудра,білий, блакитний, бежевий, жовтий.
____
Накладений платіж по частковій передоплаті 🙃

Повна оплата 🌷

ПЕРЕВІРЯЙТЕ товар на пошті 🙏

С ДОМУ ЗАУВАЖЕННЯ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ 💢

12118001e смб

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
tvoyvostorg
tvoyvostorg
Харьков
44% выполненных заказов
Была

Похожие товары