Все категории
Добавить товар

Женский рюкзак

599 грн
Описание

Матеріал верха: новітня екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000  циклів за тестом Мертиндейла). Шкіра водовідштовхуюча, стійка до вицвітання, еластична (не тріскає при експлуатації) та міцна на розрив. 

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до царапин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екошкіру зменшується і розподіляться рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри та швів ззовні. 

Фурнітура. Блискавки типу YKK . Бігунки металеві з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукою. Основне відділення на блискавці.

Шлейки. Плечеві ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками. Шлейки регулюються за допомогою металевих регуляторів.

Функціоналість. Зовні рюкзака спереду одна кишеня на блискавці. Всередині рюкзака окреме відділення. З іншого боку середини кишеня на блискавці  та одна відкрита кишеня. Зміцнене тверде дно.

23*20 см

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
ksenianesvat
ksenianesvat
Днепр
0% выполненных заказов
Была

Похожие товары