Все категории
Добавить товар

Шкільний підлітковий рюкзак в наборі 5в1 з шопером, косметичкою та пеналом для дівчинки fashion

1200 грн -9% 1100 грн
Описание

Стильний шкільний підлітковий рюкзак в корейському стилі в наборі 5в1 для дівчинки середньої та старшої школи - це щасливі емоції на кожен день - носиш його і кайфуєш!))
В подарунок - мила іграшка Каченя і набір з 3-х значків - вони знімні, можна носити під настрій.

Крутий дизайн цієї молодіжної моделі рюкзака з безліччю відділень неодмінно сподобається яскравим дівчатам - школяркам. Стиль Urban завжди в моді - рюкзак можна носити з будь-яким одягом. З таким рюкзаком Ви будете виглядати на всі 100% ))

Рюкзак ідеально підійде для школи, коледжу і у повсякденному житті. Молодіжний рюкзак стане у пригоді під час прогулянок, відпочинку, зустрічей з друзями і зможе з успіхом вмістити всі необхідні в повсякденному використанні речі.

У рюкзаку одне велике основне відділення. Всередині ущільнене відділення для планшета або електронної книги і дві кишені для канцелярії. На лицьовій частині рюкзака містка кишеня під хлястиком для дзеркала, серветок, а також кишеня на блискавці для дівочих дрібничок.

Позаду розташована вертикальна кишеня для зберігання телефону - Ви завжди зможете бути впевнені в надійності та безпеці Вашого гаджета. З боків рюкзака розташовані глибокі кишені для термоса або пляшки для води і парасольки.

Рюкзак виконаний з водонепроникної тканини Оксфорд. Широкі ущільнені регульовані лямки дозволять налаштувати рюкзак на потрібну Вам довжину. Зручна ручка для перенесення або підвішування на гачок в школі або вдома. Рюкзак легкий - всього 0,5 кг, акуратні шви, стльний дизайн - що ще потрібно, щоб впевнено йти в школу.

Яскравий, стильний шкільний набір 5в1, що запам'ятовується, стане відмінним доповненням до повсякденного стилю для модних школярок. В доповнення до рюкзаку в єдиному стилі 4 речі: сумка-шопер, косметичка, пенал та мішешечок.

Характеристики:
Тип рюкзака: шкільний підлітковий
Розмір: 38 х 26 х 12 смВага: 500 гр
Матеріал: Оксфорд
Підкладка: поліестер
Основне відділення на блискавці
Дві передніх кишені
Задня вертикальна кишеня
Дві відкритих боковых кишені
Регульовані лямки
Колір: чорний, пудровий, блакитний, бузковий

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Материал:
Ткань

Похожие товары