Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Рюкзак mark ryden derek (78)

3300 грн
Описание

Рюкзак Mark Ryden Derek

Матеріал Вініл
Колір Чорний
Розміри 40 х 30 х 13 см
Місткість 15 л
Вага 0.85 кг

Чоловічий рюкзак Derek від бренду Mark Ryden – стильний офісний портфель, який тонко доповнить ваш діловий образ. Він досить стриманий і лаконічний, щоб доречно і гідно виглядати на бізнес-зустрічах у відрядженні. При цьому він добре вписується в сучасні молодіжні тренди, в ньому відчувається динамічність, свіже посилання через переосмислення базової форми в сучасних матеріалах і поліпшеної функціональності. Цей місткий рюкзак чудово тримає форму, має повний захист від води, а значить не тільки завжди чудово виглядає, але і збереже ваші цінності, документи і техніку всередині.
В основному відділенні рюкзака під відкидним клапаном є м'яка кишеня під ноутбук 15,6 дюймів та органайзер. Відсік під планшет розташований на спинці, а попереду під прихованими блискавками заховані дві кишені для дрібниць. Лямки щільні, набиті, з антиковзною повітряною мембраною та регулюються по довжині. Зверху передбачена ручка для перенесення та зберігання. Основний матеріал виробу – міцний, надійний та гарний вініл.

Відправлення Новою Поштою: наложеним платежем (символічна передоплата 200грн.- компенсація на випадок неявки за товаром) , повною передоплатою (економите на комісії Н.П. за переказ коштів ).

!!! Перед замовленням обовязково відправте повідомлення для уточнення кількості, наявності. !!!

Оперативно відповім на всі ваші питання.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Продавец
styli...
stylish_look_7
Киев
0% выполненных заказов
Был

Похожие товары