Все категории
Добавить товар

Рюкзак bagland молодіжний w/r 17 л. тіффані 0000053366200000

790 грн
Описание

Розміри: 38 x 29 x 15 см
Об`єм: 17
Вага: 0.47
Матеріал: Тканина 600D W/R
Країна-виробник товару: Україна
Стать: Жіноча , Унісекс

Молодіжний рюкзак Bagland — ідеальний варіант як для підлітків, так і для дорослих за привабливою ціною.

модель має доволі містке основне відділення, завдяки чому ідеально підходить для навчання. Крім того, додаткова кишеня-органайзер допоможе організувати збереження особистих речей або необхідної канцелярії.

Молодіжний рюкзак також підходить для щоденних прогулянок або ж подорожей. Компактна кишеня для дрібниць спереду та окремий відсік для пляшки з водою збоку роблять його максимально зручним для міста чи мандрівок.

Рюкзак виготовлений з якісної тканини 600D W/R — вона зносостійка та має водовідштовхувальні властивості. Крім того, на усіх кишенях та відділеннях встановлена міцна фурнітура із додатковим захистом від вологи у вигляді тканинної заслінки над змійками.

Але не тільки якість — одна з переваг цієї моделі! Завдяки додатковим наліпкам кожен може персоналізувати рюкзак та додати фішку до свого стилю!

При виборі рюкзака завжди важливо враховувати його розмір та відповідність до зросту його власника — завеликий чи малий аксесуар не буде зручним у використанні та може нашкодити спині.

Молодіжний рюкзак від Bagland — підходить для підлітків та дорослих. Регульовані лямки та правильна анатомічна форма рюкзака сприяють розподіленню ваги та не перенавантажують спину, що забезпечує комфорт під час носіння.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
  • Синий
Размер:
  • Onesize

Похожие товары