Все категории
Добавить товар

Шкільний набір kite studio pets set_sp22-555s-2

3000 грн -2% 2950 грн
Описание

Набір шкільний Kite SET_SP22-555S-2 рюкзак + пенал + сумка для взуття – це базовий капсульний комплект для навчання.
Найголовніші аксесуари учня, які супроводжуватимуть дитину до школи цілий рік. В цьому наборі вони бездоганно поєднуються між собою, адже представлені в єдиному спільному дизайні. Вам більше не потрібно витрачати час, підбираючи аксесуари, які бездоганно пасуватимуть до рюкзака – ви одразу отримуєте круту продуману капсулу. Адже це тріо просто створене одне для одного та неймовірно стильно виглядає в тандемі. Дитина буде в захваті від ефектного комплекту, завдяки якому її шкільний лук буде неперевершеним.
1. Каркасний рюкзак Kite SP22-555S-2 – ортопедична модель з міцного поліестеру, яка поєднує в собі компактність і місткість. Рюкзак розроблений для дітей, які поповнюють ряди першокласників з шестирічного віку. Тому він найлегший та наймініатюрніший з каркасних рюкзаків. Ідеально підходить для першокласників.
Трендова модель «черепашка» з плавним обтічним силуетом – справжній бестселер для початкової школи. Стильний лаконічний дизайн та чудова функціональність рюкзака не залишилася непоміченою: 555-я модель – беззаперечний суперхіт і зірка шкільних лінійок. Батьки можуть бути спокійними: цей рюкзак подбає про поставу дитини, а маленьких учнів порадує ефектне оформлення ранця.
Модель схвалена німецьким Інститутом Здоров'я і Ергономіки IGR. Завдяки продуманій до дрібниць ортопедичній конструкції, рюкзак рівномірно розподіляє вагу, знижує навантаження на плечі, спину та поперек. Рекомендований для дітей зростом від 115 до 130 см.
Каркасні моделі допомагають непосидам підтримувати канцелярію в акуратному вигляді: жорсткий короб захищає книги і зошити від пошкоджень. Передня ущільнена панель розстібається донизу, щоб дитині було зручно складати та витягувати канцелярське приладдя.
Цей рюкзак – втілення неймовірної ніжності. Миле цуценятко, м'яка плюшева аплікація та пухнаста хутряна кулька. Чарівний дизайн у ліцензії Studio Pets – легкий та повітряний, він подарує дитині відчуття домашнього затишку та море позитивних емоцій.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
  • Розовый
Размер:
  • Onesize
Объем, л:
До 20 л
Продавец
childrenboom
childrenboom
Супер-продавец
86% выполненных заказов
Был

Похожие товары