Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

✔️ рюкзак fjallraven kanken (канкен) classic pink/рожевий

550 грн
Описание

Кілька примірників у наявності

ФАБРИЧНЕ ПРОДУКТИВНІСТЬ — СОТНІ ПОЛОЖИВНИХ ВІДЗИВАННЯ, НЕ ТУРЦІЯ ДЕШЕВА!

ЩО НЕОБХОДИМО, МОЖУЄМО ПРИГОДИТИ ВІДЗИВАННЯ КЛІЕНТІВ, ЯКІ ПОЛУЧІЛИ РЮКЗАК.

Виробник: Fjallraven
Стать: Унісекс
Об'єм: 16.0 (л)
Матеріал: Вінілон

Особливості: Виготовлений із міцної та легкої тканини Vinylon F, стійкої до води та бруду, Легке паковання та розпакування, Дві плоскі бічні кишені, Ручки зверху, Знімна пінка для сидіння, Кишеня для ноутбука, Водонепроникна тканина, Водонепроникний кишеня, Анатомічна конструкція, Логотип-відбивач на передній панелі

Гарантійний термін: 12 (міс)
Стан: Нове

Класичний рюкзак K÷nken із застібкою-блискавкою, яка відкриває весь основний відсік. Дуже міцна вінілова тканина. Внутрішня кишеня з пінкою для сидіння. Прості плечові ремені та ручки зверху. Відбивач у логотипі.

Прямі спини — щасливі спини. Känken був запущений 1978 року, щоб позбутися проблем зі спинами школярів. Вони почали з'являтися в молодших вікових групах, коли були популярні плечові сумки. У K÷nken багато простих, зрозумілих функцій. Рюкзак незабаром став звичайним явищем у дошкільних і природохранних школах у всій країні. Ідея використання рюкзака швидко поширена, як і K↑nken. Це так само популярно сьогодні, і чудовий вибір для школи, прогулянок або їзди на велосипеді. Känken виготовлений із міцного, легкого Vinylon F. Великий основний відсік із великим отвором дає змогу легко класти/виймати предмети. Дві бічні кишені та кишеня на блискавці спереду. Ручки зверху, вузькі, еластичні плечові ремені, сидіння в кишені ззаду та логотип, який працює як відбивач.

Догляд: очистьте м'яку щітку та теплою водою.

Переваги рюкзака Kanken
- Завдяки прямим лініям, вінтажному силуету, функціональності, різноманітній колірній палітрі рюкзаки є зажаданими та займають провідні позиції на своєму сегменті ринку

— Головними перевагами рюкзаків є водонепроникність, легкість і міцність. Синтетичний суперміцний матеріал Vinylon F, розроблений брендом Fjallraven, не доставляє особливих пластів у догляді за рюкзаком.

— однією з важливих переваг рюкзаків Kanken є їхня небувала місткість. За зовнішнім виглядом рюкзак не відрізняється від стандартних шкільних моделей, не має громіздких і перевантажених, але вміщує безліч повсякденних необхідних речей — підручники, одяг, речі для тренувань і навіть продукти з супермаркету.

- Якщо ви плануєте вирушити в подорож, то краще, ніж рюкзак Kanken для ручної поклажі вам не відшукати. Жодних додаткових сумок — все поміститися у вас за плечима.

- Серед особливостей рюкзака треба зазначити довгу блискавку, яка дає змогу відкривати його практично повністю.
Дві бічні кишені допоможуть без додаткових зусиль дістати мобільний телефон, плеєр, сонцезахисні окуляри та воду.

- У рюкзаку є один секрет: у внутрішній кишені головного відділення лежить прямокутна вінілова підкладка, її метою не є підтримання форми для транспортування, як може здатися на перший погляд. На цій речі, у кілька сантиметрів товщини, можна сидіти скрізь, де ви захочете. Вона не пропускає вологу та холод і дає змогу посадити на прогулянці навіть малюка.

- Серед дрібних деталей рюкзака Fjällräven Kanken варто виділити внутрішню етикетку, на якій можна записати своє ім'я й адресу. На зовнішній стороні логотип має світловідбивні властивості, які подарують безпечне пересування своєму власникові. Верхня частина обладнана зручною ручкою, що дає змогу використовувати його як сумку.

— Kanken прекрасним способом поєднується як із повсякденним гардеробом, так і зі спортивним стилем, який віддають перевагу шанувальникам активного способу життя.

- Хай де б ви опинилися: на природі, у тривалій подорожі, міській прогулянці — високоякісний рюкзак Kanken стане незамінним помічником у будь-якій ситуації.

Докладніше: https:/nano-shop-ukraine.*************************************************

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Розовый
Материал:
Текстиль

Похожие товары