Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Рюкзак travel bag d3718-1

375 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Кілька примірників у наявності

Творці зробили зручний рюкзак для всіх речей, які можуть знадобитися в повсякденному міському циклі. Рюкзак завжди має привабливий вигляд, незалежно від наповнення. Рюкзак захищений від будь-яких проникнень: розстебнути його непомітно просто неможливо. Блискавки так надійно заховані, що спочатку взагалі незрозумілі, як його відкривати. Конструкція дає змогу розкрити рюкзак повністю, що валіза. Досить розстебнути спеціальні вставки на липучках, щоб отримати доступ до всіх внутрішньостей.

Усередині є 2 кишені для ноутбука до 15,6 і планшета 10". У кишенях передбачені спеціальні гумові лямки, щоб надійно зафіксувати портативну техніку. На передній стінці теж є кілька кишеньок для будь-яких речей: у верхній чудово поміщається блокнот із ручкою, а один із нижніх просто створений для портативного акумулятора. Є потайна кишеня на лямці.

Щоб зручно заряджати смартфон або планшет «на ходу», у свій портативний акумулятор потрібно вставити USB-подовжувач. Після цього зовнішній USB-роз'єм на одному з боку рюкзака може заряджати ґаджети. Роз'єм розташований так, що можна користуватися ним навіть під проливним дощем без жодних наслідків. На спинці рюкзака є широка тканинна стрічка, за допомогою якої рюкзак можна надійно прикріпити до телескопічної ручки будь-якої дорожньої валізи на коліщатках. У зовнішній тканині, другий шар тканини є водонепроникним, що дає змогу використовувати рюкзак навіть за вологої погоди.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары