Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Рюкзак xiaomi mi city sling bag (light grey) новий

499 грн
Описание

Виробник: Xiaomi

Торг
Кілька примірників у наявності

Рюкзак Xiaomi Mi City Sling Bag (Light Grey) НОВИЙ ЗАПАКОВАНИЙ

Китайська торгова марка Xiaomi є однією з найбільш амбітних, популярних і, так би сказати, чарівних компаній, які вибирають мобільні телефони та аксесуари до них. Однак, як бачимо, бренд не зупиняється на досягнутому та постійно розширює свій і без того багатий асортимент товарів. На цьому етапі виробник вирішив випробувати свої можливості в новому для себе напрямку та представив світу рюкзак. Наскільки добре впоралася зі своїм завданням команда Xiaomi, ось-ось стане ясно.

Дизайнерське оформлення та матеріали

Рюкзак Xiaomi multi-functional urban leisure chest Pack Grey має революційний дизайн, завдяки чому модель якнайкраще підійде для використання в міських умовах і ідеально вбирається в урбаністичний пейзаж. Всі ті, хто молодий і сповнений сил, всі ті, хто індивідуальний і унікальний, всі ті, хто втомився від стереотипів і хоче виділитися з основної маси людей, гідно оцінять цю оригінальну модель. Матеріал, що задіювався під час виробництва рюкзака, — 100% поліестер.

Ультракомпактна модель

Для Xiaomi multi-functional urban leisure chest Pack Grey характерна місткість 4 л і скромні розмірні показники 32×17.5×8 см, однак користувач зі зручністю зможе розмістити в рюкзаку все необхідне приладдя, яке може бути корисним у повсякденного життя сучасної людини.

За класикою жанру на лицьовій частині рюкзака передбачена невелика кишеня для якихось маленьких або плоских предметів, доступ до яких власник може отримати у два лічби. Скажімо, ви зможете покласти туди особисті документи або ключі від квартири. Само собою модель має просторе «головне» відділення, яке набуде на себе основної «удар» необхідних вам речей.

Комфорт під час носіння й ергономічність

В основному кишені Xiaomi multi-functional urban leisure chest Pack Grey на змійці з двома застібками є спеціальний фіксатор для транспортування планшета або нетбука. До того ж потрібно зауважити, що ця модель має водовідштовхувальну здатність (і зовнішню сторону, і підкладку). Найбільш помітна відмінність цього рюкзака від більш ранніх аналогів полягає в тому, що на ньому передбачена лише одна, зате широка лямка. Отже, власник матиме змогу носити Xiaomi multi-functional urban leisure chest Pack Grey або на одному плечі, або надягати його через голову.

Виведення

Отже, Xiaomi multi-functional urban leisure chest Pack Grey — це вкрай практичний, досить місткий і водночас компактний рюкзак, експлуатація якого гарантує користувачеві абсолютний комфорт. Все приладдя, яке можуть стати в пригоді впродовж дня, обов'язково поміститься всередині. Також варто зазначити, що у своєму ціновому діапазоні вартість товару є цілком доступною.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Серый
Материал:
Полиэстер
Продавец
theo87536
theo87536
Киев
0% выполненных заказов
Был

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?