Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Рюкзак антивор під ноутбукson bobby з usb

850 грн
Описание

Виробник: Optima

Кілька примірників у наявності

Якщо Ви цінуєте зручність і безпеку завжди та скрізь, то рюкзак Bobby просто створений для Вас! Все почалося з того, що голландська компанія «XD Design» представила на платформах Kickstarter і Indiagogo свій старт-ап рюкзака із захистом від крадіжки. Він так сподобався користувачам, що кількість зібраних засобів перевищила очікуване. І тепер кожен зможе відчути надійність і комфорт цього сучасного аксесуара. Корпус рюкзака виготовлений із декількох шарів різних матеріалів, які неабияк ускладнюють спроби прорізати його й не піддаються пошкодженням. Навіть якщо таке й відбуватиметься, Ви це обов'язково відчуєте. Замок на виробі розміщений не з зовнішнього боку, як завжди, а з внутрішнього. Захований він під широким шаром тканини, тому непомітно відкрити його теж не можна.
Конструкція рюкзака передбачає не тільки комфорт у носінні, але й дає змогу відчувати, що він на 20-25% легший.
Водовідштовхувальна тканина допоможе не намокнути Вашим речам під час дощу.

У рюкзаку є спеціальні відділення для ноутбука, розміром до 27х40 см і планшета до 25,5х18 см. Стінки та дно виробу м'які, що максимально убезпечить вміст від пошкоджень. Є три положення рюкзака у відкритому стані: 30°, 90° і 180°.
Підзарядити телефон Ви зможете за допомогою USB-порту з виходом 2,4 А, що міститься в нижній частині лямки. Безліч потайних кишень дають змогу надійно заховати картки, телефон або навушники.
XD Design Bobby — це революційне відкриття як для студентів, так і для досвідчених працівників, які живуть у ритмі сучасного життя. Рюкзак не тільки звільняє Ваші руки в дорозі та надійно зберігає вміст, але й стильно доповнює Ваш образ!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Белый
Материал:
Полиэстер
Продавец

Похожие товары